Horoskop za period uzburkanih strasti i magične ljubavi: šta nam donosi Venera u Strelcu (do 12. novembra 2016. godine)

Da li ste spremni za vreme ljubavnih avantura, velikih životnih promena i materijalnih gubitaka? Evo kako će na vas uticati Venera u znaku Strelca...

U potrazi je za "neprimerenim" i zabranjenim, slobodom, idealima, snovima, bogovima, pozitivnim ljudima, knjigama, putovanjima, filozofskim razgovorima, neopterećenim druženjima, za onim što hrani duh, jer joj je to najvažnije. Venera je zadužena za ljubavne odnose, kao i za sve što ide iz estetike, za sva naša sviđanja i nesviđanja...

Zadržaćemo se na ljubavnim vezama koje su tokom ove sedmice pod uticajem Neptuna i Saturna. U ovom razdoblju lako možemo skliznuti u Neptuna, tj. u obmane, iluzije, maštu, umetnost, nepoznato i zabranjeno, tražeći nove senzacije, nešto što se još nije isprobalo, a posebno će biti zanimljivo sve iz komšijinog dvorišta.

Kako vaša natalna karta otkriva srodnu dušu: evo šta je prepreka na vašem putu ka životnoj ljubavi...

Jedni će biti omamljeni dobrom muzikom, poezijom ili nekim neodoljivim glumcem, drugi će užitak tražiti u slatkom, alkoholu, kafi, cigaretama i sličnim porocima, dok će neki utehu pronaći u kupovini parfema, krema, odeće na popustima... U svakom slučaju, mnogi će biti skloni preterivanju, pa kasnije, kada se "otreznimo", lako možemo imati efekat "probušenog balona" i ne baš prijatno suočavanje sa realnošću.

U ovom periodu imaćemo priliku da uvidimo gde smo grešili, previše idealizovali, glumili žrtve, lagali i obmanjivali sami sebe, pa onda i druge. Ovde je ključno pitanje da li želimo uopšte da vidimo, jer sada se nose ružičaste naočare i lako se beži u idealni svet, gde je sve kao u bajci.

Za sve one koji su odnose gradili na nestabilnim temeljima, kao i za veze na daljinu bez jasno definisanih granica i ciljeva, ovaj period može doneti kraj, a kod onih sa boljim natalnim kartama, doneće zahlađenje odnosa ili jednostavno nedostatak vremena za partnera, što zbog obaveza, što zbog trenutne potrebe za samoćom.

Trenutno nije vreme za kompromise i spuštanje kriterijuma samo da ne bismo bili sami. Nemojte da srljate! Oni koji su u relativno zdravim odnosima, ovaj aspekt donosi im još jače povezivanje, učvršćivanje ili neke ozbiljne i dugoročne planove, što zahteva maksimalnu ozbiljnost i disciplinu, pa i oprez od raznih zamki.

Sve će zavisiti od natalnih pozicija, jer za one kojima tako "obećava" natalna karta, ovaj aspekt donosi početak ljubavne veze koja je bila neizbežna i koja ima tendenciju trajanja, ali početak može biti dosta nesiguran i klimav.

Naredne nedelje Venera sarađuje sa Uranom koji donosi naglašenu potrebu za oslobođenjem od bilo kakvih okova, stega, pravila, tradicije. Vreme druženja sa zanimljivim ljudima, posebno sa strancima, najave novih poznanstava, otkrivanje drugačijih potreba u ljubavi, promene u postojećim odnosima, unošenje novog svetla, eksperimentisanje, potreba za promenama.

Horoskop za vreme vladavine Škorpije: šta vašem znaku donosi glavni šaman Zodijaka od od 23. oktobra do 22. novembra 2016. godine...

Uran budi, preokreće, donosi čudne koincidencije i nudi nepoznato, gde svetlucaju iskre strasti i gde je potrebna hrabrosti. Osim ljubavi i odnosa, ovi se aspekti odnose i na druge stvari. Pa bi tako bilo mudro pripaziti od koga i šta kupujete, posebno ako imate posla sa preprodavačima ili nekim sumnjivim izvorima. Sa novcem budite oprezni u bilo kojem smislu. Takođe, pripazite na lične stvari, poput novčanika, kartica i torbi. Problemi mogu nastati i sa hranom, pa dobro otvorite oči i pazite na rok trajanja, jer se predviđaju zaraze i trovanja.

horoskop_za_period_uzburkanih_strasti_i_magicne_ljubavi_sta_nam_donosi_venera_u_strelcu_do_12_novembra_2016_godine1

Izvor: Sensa klub/Uranovo Dijete

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.