Horoskop za period svetlucave karmičke ljubavi: veličanstvena Venera u Ribama donosi vam nestavarn period do 7. februara 2020. godine

Zavodljiva Venera ulazi u emotivne Ribe - saznajta šta do 7. februara očekuje vaš horoskopski znak!

Srce moje, srce kivno,

ubio te živi grom!

Što se ne daš meni živu

razabrati u pletivu

među javom i međ snom!

13. januara, u 19:39 sati, Venera ulazi u znak Riba i u njemu se zadržava do 7. februara 2020. godine. Venera u Ribama je u egzaltaciji, odnosno, ovo je pozicija u kojoj je ova planeta u zanosu, ushićena i naglašena. Ona traži da ljubav bude ostvarena u savršenom obliku, onom platonskom, neuhvatljivom, ali kako je Neptun (koji je vladalac Riba) između ostalog i planeta laži, fantazija, obmana i iluzija, na putu ka pravoj ljubavi rame uz rame ide i prenaglašena sklonost ka preteranom idealizovanju stvari, pa su neminovna i razočaranja zbog neispunjenih očekivanja. A ovde se očekivanja graniče sa fantazijom. Prava ljubav se u moru iluzija teško susreće i nalazi. Ovo je energija snova, mašte, iluzija, druge strane ogledala, onog nerealnog, drugačijeg, fantastičnog.

Numerološka prognoza za januar 2020. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojNumerološka prognoza za januar 2020. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojDvojka će se neočekivano zaljubiti, a Šesticu očekuju česte promene raspoloženja...

Zato će osobe sa ovakvom pozicijom u svom natalnom horoskopu, biti one koje su spremne ceo život da čekaju samo njima poznatu sliku idealnog partnera, koji, naravno, ne postoji, ali to ih neće ometati da čežnjivo maštaju o uzvišenoj ljubavi. Ukoliko se neko usudi da priđe ovakvom svetu, opstaće samo ako je spreman da položi žrtvu za ljubav i ideal. Ko pluta po površini ove duboke vode, bolje neka ni ne prilazi. Radije će se ova Venera zarobiti u čekanju ili pak živeti sama čuvajući u svojim mislima idealnu sliku nego da se ohrabri i suoči sa realnošću.


Ove osobe celi život beže od sebe. Samim tim su nedodirljive i drugima. Ponekad im je vidokrug sužen, lutaju kroz život uplašene od svake promjene koja može da ih zadesi. Izuzetno su maštovite, kreativne i intuitivne. Odane su i vrlo često neobjektivne i slepe za mane i nedostatke ljudi koje vole. Ovde je Venerin princip ljubavi dostigao najviši razvoj. Iskustvo stečeno prolaskom kroz sve znake Zodijaka, daje ovoj duši sposobnost da se identifikuje sa svim tipovima ljudi, pa su ovo osobe koje imaju razumevanja za osećanja drugih i znaju kako je biti u tuđoj koži.

Zbog osetljivosti na patnje drugih, ova osoba često u životu može biti razočarana i povređena, jer ne poseduje osećaj razlikovanja stvarnog od lažnog. Empatija je jako naglašena, pa ove ljude privlače svi koji izgledaju kao da dolaze iz nekog drugog sveta, svi odbačeni i drugačiji, svi koji se ne poistovećuju sa rečju “jednostavno”.

Tranzitna Venera, pod uticajem ovakve energije, svima nama stavlja ružičaste naočare. Nažalost, ove ružičaste naočare će doneti zaslepljenost pred tuđim obmanama i lažima pa je potrebno biti na oprezu. Ova Venera živi u prostoru između sna i jave. Sanja svoj san o idealnoj ljubavi. Zanesena je, maštovita, magična i čarobna, sa sjajem u očima i dušom koja je svuda, samo ne u prostoru u kojem se nalazi. Ona se krije iza svetlucave senke, karmina, poezije i čase vina, mirisa i nota, knjiga i filmova, svega što ne liči na svet koji je vidljiv okom.

Ovo jeste period zaljubljivanja, ali u pogrešne osobe, one koje laskaju i obmanjuju. Vrlo lako može vas privući neko ko je nesrećan, gubitnik, zavisnik o nečemu, tajanstven i čudan, ali i nedostižan. Ovo je period koji je sve osim razuman i realan, pod energijom ranjivosti, saosećajnosti, empatije i prenaglašenosti u svakom smislu. Ovo je period intriga, laži, nejasnih odnosa, veza koje počinju tajno, sa zauzetim osobama ili onima sa kojima nas deli velika razlika u godinama.

Nailaze nam dani obavijeni velom nepredvidljivosti, nejasnoće, sumnje, samoće. Bićemo bliži mašti, čežnji, fantaziji nego realnom tlu. Dok je boravila u Vodoliji Venera je aktivirala potrebu za druženjem i bijeg od samoće. Sada je došla do samog kraja Zodijaka spremna na samoću i željna iste. Desiće se zbrka osećanja, zbunjenost, nerazjašnjene situacije, nejasne komunikacije, sve to propraćeno velikom emotivnošću. Bićemo osetljivi na tuđu bol, spremni na žrtvovanje, saosećajni, intuitivni i usamljeni pa čak i dok budemo okruženi ljudima. Beg u maštu i svet idealne ljubavi. Biće prisutno i osećanje neshvaćenosti, ugroženosti, stidljivosti, pesimizma, melaholičnosti. S druge strane, ovo je i vreme umetnika, onih koji umetnost stvaraju i onih koji se istoj dive. Idealno je vreme za umetničko stvaranje, otvoren put mašti, kreativnosti i inspiraciji.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.