Horoskop za period pojačane intuicije: ovo ne treba da započnete dok vlada Mars u znaku Jarca (do 11. septembra 2018. godine)

Vreme je da prošlost zauvek ostavite iza sebe - evo šta nam horoskop predviđa za vreme Marsa u znaku Jarca!

Do 11. septembra planeta Mars ponovno se nalazi u znaku Jarca. Prvo će se kretati retrogradno, a potom će 23. avgusta postati stacionaran da bi od 1. septembra krenuo direktno. Ono što je važno naglasiti, Mars će u tom periodu nalaziti samo na zadnja dva stepena znaka Jarca.

Znak Jarca je zemljani znak koji se time vezuje za materijalni nivo života, a simbolizuje i statusna pitanja, rad, radne aktivnosti, poslovne angažmane, karijeru, profesiju, disciplinu, autoritet, ugled, državna pitanja, državne institucije i slično.

Horoskop otkriva sudbinu do kraja septembra 2018. godine: detaljne astro prognoze za ljubav

Ovaj period donosi vraćanje dugova, refinansiranje kredita, ostvarenje novca kojim ćete rešiti dugove i krenuti sa jednim opuštenijim životom. Odnosi se i na priliv novca koji dugo očekujete, završavanje sa poslovima i obavezama koji se vuku određen vremenski period, dodatne poslove, vraćanje na stara radna mesta ili poslove, kao i na rešavanje pitanja penzije, regulisanje brojnih administrativnih i papiroloških pitanja, i na završavanje značajnih poslova sa državnim institucijama, rešavanje problema u komunikaciji sa autoritetima, i sa osobama iz radnog okruženja, i drugo.

Zbog visokog stepena retrogradnosti i stacionarnosti sada su moguća izvesna prolongiranja. Na primer, možda u ovom periodu budete preduzeli nešto od navedenog, ali da biste to doveli do kraja biće potrebno da prođe duže vreme, dakle realno nećete moći da završite do 11. septembra. Ali, šta god da je u pitanju, budite sigurni da će se sve navedeno na najbolji mogući način pokrenuti u periodu od 13. avgusta 11. septembra, pa i ako se u tom periodu ne dovede do kraja, onda će se sigurno završiti do sredine decembra, kada Saturn, vladar tranzitnog Marsa u Jarcu i Vodoliji, bude došao na poziciju sa koje je krenuo retrogradno.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.