Horoskop za period od 31. januara do 6. februara 2016. godine: Strelac razočaran, Rak najzad osvojen!

Mali savet za Blizance u prvoj sedmici frebruara 2016. godine: evo koje poslove treba da izbegavate!

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Trudite se da sve poslove obavite na najbolji način, i da koliko god je to moguće, uvažite tuđe želje i sugestije, ali imate utisak da vaši saradnici ne cene dovoljno vaš napor i zalaganje. Jasno vam je da nikome nije sve potaman i da ponekad morate da prihvatite i ono što vam nije po volji. Naučite da se distancirate od osoba koje vas opterećuju.

Ljubav - Pokušavate da razumete različite aspekte partnerovog ponašanja, ali ne pronalazite zadovoljavajući odgovor. Izbegavajte impulsivne reakcije. Sačekajte da se stišaju strasti i onda rešavajte probleme.

Zdravlje - Menjajte loše navike. Ne preterujte sa slatkišima.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Prihvatili ste dodatne obaveze i aktivnu ulogu u novim događajima na poslovnoj sceni odmah nakon Merkurove retrogradnosti, što je siguran znak predstojećih problema. Dobro se informišite o svim aspektima i mogućnostima poslovanja pre nego što preduzmete važne korake u odbrani svojih interesa. Izbegavajte preterano samohvalisanje. Vaši dosadašnji rezultati su dovoljno "rečiti".

Ljubav - Zaboravite na lažne obzire ili na strogi glas razuma u ljubavnom životu. Sledite svoja osećanja. Ukoliko ste slobodni, spontano odgovorite na nečije udvaranje.

Zdravlje - Nedostaje vam fizička aktivnost, aktivirajte se.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Želite po svaku cenu da utičete na nečije mišljenje. Međutim, taktika na kojoj insistirate ne donosi uvek i pozitivne rezultate, a posebno sada, zbog pozicije Merkura u vašem polju troškova. Neko vas dovodi pred svršen čin i indirektno odbacuje vaše ideje. Izbegavajte poslove za koje nemate dovoljno znanja, profesionalne umešnosti ili praktičnog iskustva.

Opušteni, duhoviti i uporni: šta karakteriše rođene u znaku Bika...

Ljubav - Pokušavate da promenite svoju ulogu u ljubavnom odnosu, ali i dalje nemate veliki uticaj na partnerovo mišljenje ili odluke. Ne prija vam saznanje da neko drugi bira ili odlucuje u vaše ime. Smirite strasti.

Zdravlje - Pazite na ishranu. Moguće alergije.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Rado prihvatate nove ideje koje bi mogle da vam pomognu da unapredite svoj poslovni stil. Bićete u prilici da ostvarite niz korisnih poslovnih kontakata i postignete dogovore koji će vam doneti veliko psihološko olaksanje i materijalnu satisfakciju. Udružite svoje poslovne interese sa proverenim timom koji obećava uspešnu i dugoročniju saradnju.

Ljubav - Zbog emotivne nesigurnosti povremeno imate potrebu da proveravate partnera. Oscilirate između snažne privlačnosti i potpune ravnodušnosti. Ukoliko ste slobodni, neko će vas osvojiti neobičnim stilom udvaranja.

Zdravlje - Napeti ste. Potreban vam je odmor.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Uprkos vašem zalaganju na poslu i želji da udovoljite svim saradnicima, to vam ne polazi za rukom. Neko vas nagovara da nastavite sa započetim poslovima i da se ne obazirete na zlonamerne komentare i različita upozorenja. Povremeno osećate nedostatak volje ili koncentracije u obavljanju nekih rutinskih zadataka. Trudite se da prema svima budete korektni.

Ljubav - Nedostaju vam veći izlivi emocija i strasti u ljubavnom odnosu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.