Horoskop za period mudrosti, sklada i ljubavne želje: evo šta nam donosi Merkur u Vagi (od 7. do 24. oktobra 2016. godine)

Spremite se za period koji će doneti vatromet emocija, mudre reče i bliskost! Ovako će na nas uticati Merkur u Vagi...

Merkur u Vagi donosi u narednom periodu više razgovora i žive komunikacije. Takođe, kroz razgovor će se više upotrebljavati "lepe" reči ili izjave koje će uneti sklad u odnose. Tokom ovog perioda miriće vas i povezivati reči, a lako ćete naći kompromis i dogovoriti se sa ljudima.

U periodu kada kada je Merkur u konjukciji sa Jupiterom u Vagi između 9. i 12. oktobra svaki nesporazum uspećete da rešite na najbolji mogući način, jer je ovaj period idealan za svaku vrstu dogovora, ugovora, sporazuma. Odluke koje donesete biće pravedne, mudre i odlučne. Ovaj period je takođe povoljan za kupovinu i investiranje, posebno ako vam je ova konjukcija u drugoj kući, a ako je u sedmoj, onda može uticati i na predbračne ili bračne dogovore.

Tranzitna Venera u Škorpiji: astrolozi najavljuju period dramatičnosti, iskušenja i velikih pobeda (od 10. do 13. oktobra 2016. godine)

Merkur u Vagi povoljno će uticati na sve one koji se bave poseredvanjem, savetovanjem ili pravom, posebno na advokate, ali i na političare, jer je u kući javnosti.

Već od 12. do 14. oktobra budite oprezni u komunikaciji i dogovoranju, jer će teže doći do usklađivanja stavova. Mars je u kvadratu sa Merkurom i lako može doći do polemike, dok Merkur u Vagi nije raspoložen za svađu, ali neko jeste, a to je Mars u Jarcu koji će uticati na pojavu inata i remetenje uspostavljenog sklada.

Međutim, od 13. do 15. oktobra Merkur će biti i u sekstilu sa Saturnom u Strelcu, pa će težnja ka pravednosti i poštenju uticati na to da do dogovara dođe, zahvaljujući nekom iskusnom i mudrom posredniku ili zakonskim normama.

Merkur će od 14. do 16. oktobra biti i u kvadratu sa Plutonom i tada će se više inisistirati na diplomatičnosti i sposobnosti ubeđivanja, pa će tada teško doći do usklađivanja. Neko će nastojati da nametene svoje mišljenje ili će biti opsednut nekom idejom, stavom ili razmišljanjem.

Od 18. oktobra Venera ulazi u Strelca i komunikacija će teći lakše, a biće i onih koji će komunicirati sa nekim iz daleka ili upoznati nekog u inostranstvu.

Merkur u Vagi je u ovom periodu od 7. do 24. oktobra, a to je idealna prilika za važne dogovore i odluke, posebno ako do njih dođe kada je Merkur u konjukciji sa Jupiterom. Takođe, u ovom periodu možete da saznate nešto izuzetno vredno ili važno, da dođete do istine ili da sretnete osobu koja će vam promeniti život, naročito od 9. do 12. oktobra. Iskoristite ove dane i za putovanje, ako vam se ukaže prilika, jer i za to je odličan period. Ukoliko vam je konjukcija u šestoj kući i tada potpisujte poslovni ugovor, onda ste na velikom dobitku.

U noći između 19. i 20. oktobra biće Mesec u Blizancima u trigonu sa Merkurom i uticaće izvanredno dobro na komunikaciju, koja će biti skladna. Poznastva i sastanci biće sjajni, a protok informacija odličan.

Astrološke prognoze dan po dan: od 10. do 17. oktobra 2016. godine...

Merkur u Vagi donose i prijatne, lepe razgovore, kao i uživanje u društvu voljenih ili dragih osoba. Uživanje u umetnosti, književnim večerima, pozorišnim predstavama u ovo vreme pravi doživljaj. Takođe, ljubavni sastanci i poznanstva se često dešavaju u ovom periodu i umeju da budu lepa, jer želja za komunikacijom i usklađivanjem je veća. Ljubavne izjave su takve da će vas povezati lako, posebno kada ima jake prilačnosti i ljubavne želje koju donosi Venera u Škorpiji do 18. oktobra.

horoskop_za_period_mudrosti_sklada_i_ljubavne_zelje_evo_sta_nam_donosi_merkur_u_vagi_od_7_do_24_oktobra_2016_godine11

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Svetlana Milenković-Filipović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.