Horoskop za period čarobnih susreta i platonske ljubavi: šta vam donosi Venera u Škorpiji i Merkur u Vagi

Astrolozi najavljuju vatromet emocija, snagu komunikacije i period rizika! Evo kako će na vaš znak uticati Merkur u Vagi, a kako Venera u Škorpiji...

Merkur, planeta komunikacija, biznisa i flerta, krajem nedelje ulazi u znak Vage, najavljujući nove kontakte, susrete i poznanstva i na emotivnom i na profesionalnom planu. U drugoj polovini perioda obrazuje konjunkciju sa Jupiterom koja odgovara studentima, kao i onima koji sarađuju sa strancima ili često putuju zbog posla. Napeti aspekti sa Mesecom, krajem nedelje, upozoravaju da se klonite rasprava i izbegavate provokacije, naročito sa ženama. Takođe, Merkur obrazuje izazovan aspekt sa planetom akcije, zato budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora, naročito u vezi sa sudskim procesima.

Takođe, Merkur pokazuje način na koji razmišljamo, komuniciramo i rešavamo probleme. Osobe sa ovom planetom u Vagi imaju smisla za diplomatiju, jako vode računa o svom izgledu, šarmantne su, komunikativne, ljubazne. Rado polemišu i iznose svoje mišljenje, ali lako "padaju" na provokacije. Odgovara im timski rad, važno im je šta drugi misle o njima, naročito nadređeni na poslu.

Oslabljena pozicija Venere, simbola ljubavi i novca, koja prelazi preko znaka Škorpije, može da bude razlog ljubomornih scena ali i partnerkine posesivnosti. Iako je nazivaju ženskom planetom, Venera podjednako utiče i na muškarce jer njena pojava u horoskopu pokazuje mesto gde tražimo srodnu dušu.

Kineski horoskop za oktobar 2016. godine...

Merkur u Vagi i Venera u Škorpiji, ove nedelje, utiču na sve znake, a najviše na Vage, Ovnove, Device, Škorpije i Bikove.

OVAN

Napet aspekt između Merkura i vašeg vladaoca Marsa, upozorava da izbegavate rasprave sa emotivnim, ali i poslovnim partnerom. Izbegavajte rizične finansijske transakcije i podizanje kredita.

BIK

Aspekti Merkura donose vam šanse za uspostavljanje novih dogovora sa strancima. Zbog pozicije vašeg vladaoca Venere, moguć je ulazak u vezu sa umetnikom, sportistom, modnim dizajnerom.

BLIZANCI

Vaš vladalac Merkur u astrološkoj kući ljubavi donosi vam nove kontakte i na ljubavnom i na poslovnom planu, naročito ako ste umetnik ili sportista. Izbegavajte nepotrebne troškove.

RAK

Pozicija Venere u astrološkoj kući kreativnosti donosi uspeh i novac umetnicima i sportistima. Može da vas zainteresuje neko sa kim nameravate da započnete poslovnu saradnju, moguće Riba.

LAV

Konjunkcija Jupitera i Merkura, vladaoca astrološkog polja posla i ljubavi, nagoveštava susret sa mlađom osobom na nekom kraćem putu. Izbegavajte rasprave s dugogodišnjim partnerom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.