Horoskop za otkrivanje ljubavnih tajni: kako će Merkur u sekstilu sa Plutonom uticati na vaše srce

U čudesnoj martovskoj noći svi ćemo pažljivo slušati želje svog srca, ali pod naletom moćnih emocija naše skrivene želje i strasti otkriće duše zbog kojih nam srce kuca jače! Da li ste spremni za čarobnu moć Merkura u sekstilu sa Plutonom?

Merkur je u Ribama sve do 13. marta, pa u nama vladaju moćna intuicija i imaginacija, piše Lovesensa.

Emocije nam boje i misli i stil komunikacije, a sekstil Merkura sa Plutonom koji nas očekuje baš za 8. mart traži da se posebno pozabavimo i sadržajem i dubinom poruka koje šaljemo. Šta astrolozi savetuju za najlepšu osmomartovsku čestitku?

Kada će naše psihološke analize biti još dublje i intuitivnije. Svi ćemo želeti da otkrivamo dalje i dublje slojeve, zanimaće nas tajno, skriveno, sve ono što je povezano s psihologijom, pa i astrologijom.

Ako već dugo želite da se razotkrijete pred nekim ko ima važno mesto u vašim mislima, sada je pravi čas, jer će Merkur u sekstilu s Plutonom dati posebnu draž svemu što kažete ili napišete. Budite smeli, priznajte i ono što inače ne biste smeli.

Merkur u Ribama naglašava našu vizuelnu stranu, posvetite pažnju svim simbolima i skrivenim značenjima, ako je slika najbolji način da izrazite svoja osećanja, onda njoj i treba da date prednost.

S druge strane, sekstil Merkura i Plutona donosi snažnu intuiciju, mudrost, najavljuje trenutke prosvetljenja. Međutim, upravo to je i razlog zbog kojeg treba biti uzdržan ako naše emocije nisu ni nama do kraja jasne. Svaki pokušaj varke, svaka emotivna zamka biće izvučena na svetlo dana. Tako će proći i svi oni koji žele da iskoriste svoju superiornu poziciju i stave slabije u nezgodan položaj. Dominacija i ubedljivost su jedna stvar, a preteće ponašanje i surova ambicija nešto sasvim drugo.

Očekujte "četvore oči" otvorene svuda oko vas, saosećanje i briga biće pojačani, a ovo je izvanredno vreme da ga provedete sa porodicom i čak možda uživate i u društvu s onima koje ponekad teško razumete. Varke nestaju, maske padaju, iskrena srca imaju sve razloge za radost.

Izvor: Lovesensa

K.I.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.