Horoskop za ostvarenje velikih snova: ovih 5 stvari treba da uradite dok je Merkur u Ribama

Horoskop otkriva tajnu ostvarenja snova - dok je Merkur u znaku Riba treba da uradite ovih 5 stvari i čarolija će se dogoditi!

Nakon perioda Merkurovog retrogradnog hoda, kad smo bili kao u magli kad je reč o poslu i komunikaciji, pa još nakon i inače "uspavanog" zimskog perioda, ušli smo u novu fazu. Merkur, planeta komunikacije i intelekta, ponovo je krenula napred, a kako je u romantičnim i kreativnim Ribama, snovi mogu postati stvarnost te možemo očekivati pravu navalu kreativnosti.

Kratak ljubavni horoskop do 15. aprila 2019. godine: Lav se prepušta magiji zaljubljivanja, a Devica započinje rizičnu vezuKratak ljubavni horoskop do 15. aprila 2019. godine: Lav se prepušta magiji zaljubljivanja, a Devica započinje rizičnu vezuLjubavni horoskop od 1. do 15. aprila 2019. godine - neki znakovi će biti na raskrsnici ljubavnih želja... Da li će izabrati…

"Vaši su snovi živi. Imate kristalno čistu viziju. Vaš instinkt i intuitivni impulsi biće savršeno tačni", kaže astrolog Christine Beswick. Kako to najbolje iskoristiti na poslu? Neka svaku vašu fantaziju podstakne merkurovski plan. Na primer, zamislite svoj posao iz snova pa počnete da ga tražite. "Nikada ne znate šta se može dogoditi. I, najvažnije, stvarajte. Stvarajte. Stvarajte. Stvarajte. Potom to kapitalizujte. Merkur će vam dati energiju planiranja koja odgovara kreativnom toku." A na spisku aktivnosti u ovom periodu neka se nađu:

● Sledite srce, ali slušajte i glavu

Sa Merkurom u Ribama potrebno vam je oboje. Sledite intuitivne impulse koje dobijate i od Merkura i od Riba. Slušajte taj unutrašnji glas, činite ono što govori da je dobro. Ali ne zaboravite promisliti o stvarima.

● Širite vidike

Ribe naveliko maštaju i nose svoje zamisli u dubine okeana. A sa Merkurom u kombinaciji um se širi na kreativne načine i u kreativne dubine koje dugo niste iskusili. Mnogo je velikih ideja, velikih snova. Razmislite pa napravite plan delovanja za ostvarenje onih najrealističnijih.

● Na poslu osećajte

To nije ono što se obično kaže, ali kad osećate na poslu, na površinu dolazi vaša najkreativnija strana. Imate li ideju ili osećaj da je nešto dobro, sledite to: to vam vaša moćna intuicija govori da treba učiniti jer će biti uspešno.

Horoskop - očekuju vas drastične promene u životu: saznajte kako će na vaš znak uticati mlad Mesec u Ovnu (od 5. aprila 2018.)Horoskop - očekuju vas drastične promene u životu: saznajte kako će na vaš znak uticati mlad Mesec u Ovnu (od 5. aprila 2018.)Horoskop za mlad Mesec u znaku Ovna - saznajte kakva sudbina pogađa vaš znak Zodijaka od 5. aprila 2019. godine!

● Budite tačni

Sa Merkurom u Ribama skloni ste sanjariti, pa biste mogli kasniti na posao, zaboraviti sastanak i/ili rokove. Ako je potrebno, nešto zapišite milion puta da ne zaboravite.

● Učinite ono što mislite da ne možete

Nema smisla sanjariti o uspehu ako ne učinite nešto s tim u vezi. Nemojte dopustiti da vas u tome spreče negativne misli, na primer da mislite kako niste kvalifikovani za posao za koji vam se upravo otvorila prilika i baš je to vaš posao iz snova. Učinite nešto za šta mislite da to ne možete – tu priliku vidite sa razlogom.

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.