Horoskop za oslobađenje od starih briga: kako nam Saturn u direktnom hodu daje vetar u leđa

Retrogradno kretanje Saturno počelo je 18. aprila 2018. godine, ali 6. septembra ova moćna planeta nastavlja direktno - evo šta nam predviđa horoskop!

U dugom razdoblju retrogradnoga Saturna na površinu su isplivali potisnuta osećanja, što je potpomogao Mars s Ketuom. Taj je aspekt uticao na poteškoće u ljubavnim odnosima, i imali smo priliku suočiti se sa pritiscima, ograničenjima, sumnjama, strahovima. Terao nas je da pogledamo u ona područja života koja treba učvrstiti i očistiti od nezdravih shvatanja i okolnosti.

Od danas će biti lakše, pritisak će popustiti i bićemo spremniji da se suočimo sa njim. Postaće nam jasnije šta je dobro učiniti, kuda da idemo, kako da se odrediti prema okolnostima u kojima se nalazimo.

Horoskop - saznajte šta nam donosi Uran u Biku narednih 8 godinaHoroskop - saznajte šta nam donosi Uran u Biku narednih 8 godinaOd 15. maja 2018. godine, Uran (Nebo) ušao je u znak Bika (Zemlja). Od 7. avgusta počinje da se kreće retrogradno, vraća se na…

Trenutni Saturnov tranzit nas uči kako preuzeti odgovornost za sebe, kako ne kriviti druge, nego menjati stvari u sebi, shvatiti sebe i na tome graditi sebe. Sa njim ostvarujemo i gradimo čvrste temelje svog života.

Saturn nas vraća u realnost i ukazuje na važnost samodiscipline i reorganizacije života. Pokazuje nam šta možemo, a šta nije moguće. Pozitivno razmišljanje je dobro, ali ako nema temelje u realnosti, lako nas odvede u razočaranje. To je još jedna Saturnova lekcija. Saturnov cilj je smanjiti preterana očekivanja (bez pesimizma, naravno).

Ovo je vreme otpuštanja starih, tvrdih obrazaca koji nas drže u prošlosti. Teme koje su nas interesovale od aprila sad će se razrešiti. Spremniji smo pustiti i otpustiti, naročito ono što nas je držalo zarobljenima u mestu. U septembru ćemo osetiti Saturnov vetar u leđa, podsticaj da idemo napred, da se odlepimo od prošlosti koja je davno okončana. Saturn nas uči da sloboda nije u bežanju, nego u preuzimanju odgovornosti.

Obilje im je suđeno: 3 horoskopska znaka koja privlače novac i bogatstvoObilje im je suđeno: 3 horoskopska znaka koja privlače novac i bogatstvoAstrologija obilja - evo koji znakovi Zodijaka imaju sreće na polju finansija!

Usmerava nas na ono što ima vrednost i traži od nas da pustimo iz svog života sve ono što će nas pre ili kasnije sprečava da napredujemo ili nas vodi u destrukciju. Odustanite od želja koje trenutno ne možete ostvariti. Sigurno vas čeka nešto bolje. Pronađite izgubljenu sigurnost u sebi. Preuzmite odgovornost. Osvestite da možete ostvariti snove.

Na telesnom nivou važno je da se u ovom razdoblju dovoljno krećemo. Saturn vlada kretanjem i delovima tela povezanim sa kretanjem - bedrima, kukovima i karlicom. Budući da su mu teme zdravlje i finansije, želi da obratimo pažnju na to kako se brinemo za zdravlje i novac. I da preuzmemo odgovornost za um, dušu i telo. Posebnu pažnju posvećuje ovaj mesec i novcu i donosi važne lekcije. Kako raspolažemo novcem? Jesmo li rasipni ili možda previše štedljivi? Novac nas uči kako da budemo odgovorni za energiju koju dajemo i primamo.

Ta će energija biti prisutna sve do novembra, zato iskoristite ovo vreme da uredite stvari oko sebe i u sebi. Sada je vreme da se pomerimo sa mesta i sve ono što smo shvatili i naučili proteklih meseci primenimo u praksi.

Izvor: Sensa.hr/Sensa.si

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.