Horoskop za optimizam i snagu ratnika: kako da iskoristite čudesnu energiju Marsa u konjukciji sa Uranom (do 6. marta 2017. godine)

Neverovatna energija i snaga koju nam šalje Mars u konjukciji sa Uranom učiniće da ostvarimo naše najveće snove i ciljeve! Ali kako da ovu energiju usmerimo na pravi način i da sprečimo prepreke na putu uspeha?

Tranzitni Mars u Ovnu ušao je u konjukciju sa Uranom što nam u iduća dve nedelje donosi vrlo snažne, sirove i silovite energije. Mars je u svom domicilnom znaku Ovna, prvom znaku Zodijaka gde je pun snažne energije koja igra isključivo na pobedu, a još u kombinaciji sa Uranom u Ovnu, reč je o ratniku novog doba, koji ne pristaje na ikakve kompromise, zbog čega će tvrdoglavo lupati glavom o zid sve dok taj zid i ne sruši.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za mart 2017. godine...

Kombinacija Marsa i Urana daje sportiste velike snage, koji obaraju nove rekorde. Daje naučnike koji otkrivaju novi poredak u revoluciji. Elektroniku koja radi neverojatnom brzinom. Stvara nemilosrdne borce za slobodu.

Sve dok je Mars u konjukciji sa Uranom, od 19. februara do 6. marta, borićemo se za svoja prava i slobodu. Odjednom smo željni da dišemo punim plućima i ne dozvoljavamo nikome da nas zaustavi na tom putu. Potreba za novim iskustvima i uzbuđenjima sada je na najvišem nivou, pa će mnogi odlučiti da okrenu svoj život naglavačke, da započnu nove poslove, da promene stare navike, da krenu putevima na koje ranije nisu ni pomišljali. Poželećemo da dokažemo da smo drugačiji, jedinstveni, da nismo dosadni.

Ovaj aspekt samo je nastavak na protekli pun Mesec i krajeve i rastanke sa kojima smo se bavili, ali i uvertira za nove početke i mlad Mesec, koji će se desiti na samu egzaktnu konjukciju Marsa i Urana, 26. februara, a koja će nas terati da rizikujemo za ostvarenje snova.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.