Horoskop za oluju strasti, manipulaciju i veliki rizik: evo šta nam donosi mračan Mars u Devici (do 4. oktobra 2019.)

Mars u Devici - mnogi aspekti naše sudbine promeniće se do 4. oktobra 2019. godine!

S obzirom da Mars pored strasti i seksualnosti predstavlja i naše aktivnosti i inicijativu, kada je Mars u znaku Device osećamo više strast prema poslu nego onu animalnu. Ovo je slika muškarca koji je posvećen poslu, a ne romantični ljubavnik koji nas gleda zaljubljeno. Iako je ovo "intelektualni" Mars, njegova energija je rasuta. To je slika intelektualca koga nagriza sumnja i muškarca koji mnogo analizira pre nego što krene u akciju.

Kratak horoskop za pronalaženje iskrene ljubavi: evo kakav partner odgovara vašem znaku ZodijakaKratak horoskop za pronalaženje iskrene ljubavi: evo kakav partner odgovara vašem znaku ZodijakaHoroskop otkriva ko je savršen partner za vaš horoskopski znak!

Za vreme trajanja tranzita ovog Marsa bićemo prilično netolerantni prema drugima, bez smisla za diplomatiju i skloni kritikovanju. Sa druge strane, bićemo jako marljivi i precizni u poslu, posebno oni koji se bave intelektualnim radom, trgovinom, raznim uslužnim delatnostima ili zanatom. Odlikovaće nas opreznost u svakodnevnom životu. Logika će vladati nama umesto strasti i nećemo se zaletati. Neće nam promaći ni najsitniji detalji i bićemo temeljni u svemu što radimo, ali i skromni i stidljivi u svojim akcijama i nećemo nastojati da se ističemo.


Što se tiče strasti i emocija, kao da ćemo to sve ostaviti po strani, jer će naše emocije i seksualnost biti kontrolisane raciom i "uključivaćemo ih i isključivati" po potrebi. Moguće su strasne veze sa saradnikom na poslu, koliko sa Marsom u Devici mogu biti strasne. U ljubavi ćemo biti nekako hladni i ne baš spontani, pa ćemo se teško prepuštati emocijama. Žena će tražiti savršenog muškarca, koga sreće na radnom mestu, a što se tiče muškarca on nema dovoljno samopouzdanja u sebe. Ali, jedno je sigurno, rada nam neće nedostajati!

24. avgusta je egzaktna konjunkcija Venere i Marsa u Devici i ukazuje na strasnu vezu, koliko u Devici može biti strasna, s obzirom da su emocije pod kontrolom uma, a na poslu je moguće strasna veza sa saradnikom. 2. septembra 2019.godine je egzaktna konjunkcija Sunca i Marsa. Pokazaćete veliku inicijativu na poslu.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.