Horoskop za oluju strasti i vatrenu ljubavnu igru: evo šta nam donosi Merkur u Lavu (do 29. avgusta 2019.)

Merkur u znaku Lava je pokretna vatra, glas koji se čuje i oslobođenje od strahova! Saznajte šta vam horoskop predviđa do 29. avgusta...

Merkur ulazi u znak Lava i ostaće u tim vatrenim prostorijama sve do 29. avgusta, s tim da će se 19. jula vratiti privremeno u znak Raka zbog retrogradnog kretanja.

Merkur u Lavu voli da se čuje, dominantan je u razgovoru, često duhovit. Sa ovim Merkurom tražimo intelektualnu kompatibilnost u ljubavi, osobu sa kojom možemo podeliti svoje misli i osećanja, sa kojom se možemo od srca nasmejati i dobro zabaviti.

Sve se više želimo odmaknuti od posla, obaveza, više uživati, zavoditi, igrati se, putovati, provoditi. Činiti ono što nam srce želi.

Horoskop za buđenje iz ružičastih snova: evo kakve promene donosi moćna energija retrogradnog Neptuna (do 27. novembra 2019.)Horoskop za buđenje iz ružičastih snova: evo kakve promene donosi moćna energija retrogradnog Neptuna (do 27. novembra 2019.)Horoskop za vreme retrogradnog Neptuna! Napokon imamo snage da direktno sagledamo istinu...

Ego može ometati zdravu komunikaciju. Osetljiviji smo na kritiku.

Tragamo za komplimentima, divljenjem, za nekim ko će razumjeti potrebe našeg srca.

Reči mogu biti jako zavodljive, tople, srčane, velikodušne.

Ali ponekad i okrutne.

Sada je dobro slediti svoje strasti.

Slušati govor svog srca.

Probuditi unutrašnje dete u sebi.

Horoskop od 8. jula do 1. avgusta 2019. godine: saznajte kakvu sudbinu vašem znaku donosi retrogradni MerkurHoroskop od 8. jula do 1. avgusta 2019. godine: saznajte kakvu sudbinu vašem znaku donosi retrogradni MerkurRetrogradni Merkur uskoro započinje svoj put i donosi velike tajne! Saznajte kakva sudbina očekuje vaš znak Zodijaka...

Možda je ovo vreme kada je dobro krenuti u strastveniju potragu za onim što nas istinski ispunjava. Možda ne bi bilo loše izaći iz zone usamljenosti i pokušati pronaći nekog za ljubav.

Ali imajte na umu da će ovaj Merkur relativno brzo "zaretrograditi" (krenuti unazad), već 7. jula, tako da će njegove prave kvalitete doći do izražaja tek do 11. do 29. avgusta.

Astrolog: Julijana Oremović

Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.