Horoskop za oluju emocija i velikog opreza: šta vašem znaku Zodijaka donosi retrogradni Saturn (od 6. aprila 2017. godine)

Retrogradni Saturn ostavlja nezavršene poslove, rizik i čežnju pred našim vratima! Pročitajte kako će uticati na vaš horoskopski znak...

U hinduizmu, posebno u astrologiji, Saturn (Shani) je opisan kao planeta koja umanjuje ego i koja retko pokazuje kajanje za kažnjavanje krivca.

Numerološka prognoza za april 2017. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj...

Do 26. januara 2017. godine, Saturn je bio u Škorpiji, nakon čega je prešao u Strelca. Od 6. aprila 2017. godine, Shani (Saturn) započinje svoj retrogradni ciklus kroz sazvežđe Strelca.

Retrogradni Saturn donosi neviđena zbivanja za horoskopski znak u kojem se nalazi, piše Mystical raven.

Ovaj period je iscrpljujući, testira odlučnost i osećaj svrhe koji stoji iza svake odluke i delovanja. Zato budite spremni.

Takođe, Saturn će vas podsetiti na sav zaostali, nerešen rad koji ste ostavili iza sebe i koji ste ignorisali do sada. Shani neće dopustiti da krenete napred sve dok ne dovršite te zadatke.

Uticaj retrogradnog Saturna u Strelcu, nije ograničen samo na horoskopski znak u kojem se nalazi, već će takođe ugroziti i mir drugih znakova.

Saznajte hoće li retrogradni Saturn pozitivno ili negativno uticati na vaš znak ...

Uticaj retrogradnog Saturna na Ovna

Ova faza će vas usmeriti prema verskim i duhovnim aktivnostima. Takođe, možete se suočiti s odloženim rezultatima svog teškog rada i truda. Neko blizak u porodici, mogao bi da se razboli, pa preduzmite mere opreza.

Na poslovnom području, očekuju vas ozbiljne promene. Možda promenite kancelariju ili pređete na sasvim drugi posao. Sve u svemu, ovo nije posebno povoljno razdoblje za vas.

Uticaj retrogradnog Saturna na Bika

Ovo razdoblje doneće izdatke i finansijske probleme. Savetujemo vam, takođe, da pripazite na svoje navike i ishranu, jer vas neznanje može koštati zdravlja. Moguće su saobraćajne nezgode, zato budite oprezni.

Ovaj period nije povoljan za vas, zato se preporučuje da se primirite i strpite dok traje ova oluja, stvari će se promeniti na kraju.

Uticaj retrogradnog Saturna na Blizanca

Oni koji su u braku mogli bi doživeti povećanje nesuglasica, zato izbegavajte nagle odluke zbog kojih bi kasnije mogli da zažalite. Oni koji su u vezi mogu očekivati ​​odloženo vjenčanje, što može uzrokovati probleme s partnerom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.