Horoskop za oči koje traže ljubav i moć želja: šta nam donosi ulazak Meseca u Blizance (od 31. marta do 3. aprila 2017. godine)

Čaroban prah Meseca pojačaće vašu intuiciju, želju za stvaranjem i želju da budete voljeni! Evo šta vam donosi prelazak Meseca iz Bika u znak Blizanaca...

Od 31. marta do 3. aprila 2017. godine Mesec izlazi iz Bika i ulazi u Blizance, gde će boraviti za vikend, a njegov uticaj donosi nam velike promene! Ovaj 31. mart je lunarni dan za savršene promene i novine, pa postoji mogućnost da će naše želje preći u nešto konkretno i dobro, jer je Bik vezan za zemaljske, praktične stvari.

Devica u srcu čuva prvu ljubav, a Lav ne zaboravlja poraz: koje uspomene večno čuva vaš horoskopski znak...

U toku 31. marta možemo očekivati ostvarenje započetog i prve rezultate promena od pre tri dana i zato ih spremno dočekajte. Takođe, ovaj dan je dobar za ljubav, za ljubavne strasti, radost življenja, zadovoljstva, ali i intuiciju. Tokom 31. marta očekujte nalet emocija i dobro raspoloženje, pa nastojite da održite "zlatnu sredinu".

Međutim, 31. marta možete u nečemu i da preterate. Dozvoljeno je i preterivanje, uživanje u hrani, čak i slatkišima, jer se hrana bolje razlaže i pretvara u energiju. Pred kraj marta Merkur prelazi iz Ovna u Bika, znak gde će se komunikacija, poslovni dogovori i učenje menjati i ići ka ostvarenju. Bik teži konkretnom, opipljivom, materijalnom, pa će ideje i planovi biti jasni, voditi ka stabilnosti, težiti da dobiju svoju formu i da se ostvare. Bik je vezan za zaradu, novčane dobitke, a danas su u Biku čak tri planete: Mars, Mesec i Merkur.

Mars je u trigonu sa Plutonom, što će početi da se oseća već za vikend, kao i tokom sledeće nedelje. To daje veliku energiju, snagu, upornost koja dovodi do uspeha u aktivnostima. Povoljno deluje na fizičke poslove ili sport, sve aktivnosti u kojima se ulaže energija. To pojačava i privlačnost, seksualnu energiju, koju će osetiti osobe sa podznakom u Biku, Ovnu, Škorpiji, ali i Jarcu, kojim je Mars u petoj kući.

Osvajanje onoga ko vam se dopada i moć privlačenja može da bude uspešna od ovog vikenda, kao i tokom cele sledeće nedelje. Ovaj tranzit pomaže da se prevaziđe lakše nepovoljan tranzit između Plutona u Jarcu i Jupitera retogradnog u Vagi, koji su u kvadratu. Pritiske, ograničenja ili nametanje nečega što zahteva totalnu promenu savladaćete uspešno, ako uložite veći napor, radnu energiju ili fizičku snagu.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.