Horoskop za obilje i romansu iz snova: šta nam donosi Uran u direktnom hodu (od 29. decembra 2016. do 2. avgusta 2017. godine)

Uran u direknom hodu donosi divne emocije, sreću i bogatstvo! Otkrijte kako će uticati na vaš horoskopski znak sve do početka avgusta 2017. godine...

Uran, planeta neočekivanih okolnosti i kontakata sa strancima, posle višemesečnog retrogradnog hoda, 29. decembra kreće direktnim hodom preko znaka Ovna, i to u vreme mladog Meseca u Jarcu. Ovo će uticati na sve znake, jer ovakav završetak stare godine najavljuje poslovni uspeh u Novoj godini, o čemu svedoči i naglašen znak ambicioznog Jarca, kojim upravljaju Saturn (iz Strelca znaka inostranstva) i Uran.

Pripremite se i za uzbuđenja na ljubavnom planu, s obzirom na to da Venera 3. januara ulazi u romantične Ribe, u kojima se nalaze Neptun i Mesec, simboli ljubavnog zanosa i emocija, pa će se mnogi zaljubiti kao nikada do sada. Budući da je uticaj Urana naglašen u Vodoliji, Jarcu i Škorpiji, ovi znaci će najviše osetiti "buđenje" Urana, a manje Lavovi, Rakovi i Bikovi.

Godišnji horoskop - Ovan: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)...

OVAN (20. 3 - 18.4)

Uran kreće direktnim hodom preko vašeg znaka donoseći vam obnovu saradnje sa strancima kao i nove mogućnosti za zaradu preko paralelnih ili honorarnih poslova.

BIK (19. 4 - 20.5)

Možete da dobijete ponudu za angažman u nekom novom projektu, naročito ako se bavite zanimanjem koje ima veze sa umetnošću, novim tehnologijama ili tehnikom.

BLIZANCI (20. 5 - 20.6)

Uran kreće direktnim hodom u vreme punog Meseca u vašem znaku, donoseći vam priliv novca, naročito ako radite u marketingu, turizmu ili medijima.

RAK (20. 6 - 22.7)

U vreme mladog Meseca, vašeg vladaoca, možete da postignete dogovore o isplativoj saradnji sa strancima na nekom zanimljivom projektu, posebno ako se bavite umetnošću, sportom ili naukom.

LAV (22. 7 - 22.8)

Uran, vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa kreće direktnim hodom donoseći vam iznenadni susret sa sa mlađom atraktivnom osobom koja često putuje zbog posla.

DEVICA (22. 8 - 22.9)

Merkur, simbol pregovora, u Jarcu donosi vam profesionalnu satisfakciju i uvećanje prihoda, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili ste zbog posla prisutni u javnosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.