Horoskop za obilje, dobru karmu i ostvarenje želja: kakve životne promene donosi mlad Mesec u Jarcu

Postanite iskusan hvatač svojih snova, jer vam mlad Mesec šalje velike mogućnosti za bogatstvo, ljubav i ostvarenje ciljeva! Evo šta nam astrolozi predviđaju za ovaj period velikih promena...

Mlad Mesec u Jarcu dolazi nam 29. decembra 2016. godine u 07:54 h i na samom početku zime donosi nam novine koje mogu da utiču na ostvarenje želja, ako ste istrajni i ako verujete u njih. Mlad Mesec u Jarcu biće na 9. stepenu, a najviše promena će doneti osobama u znaku Jarca i rođenim krajem decembra i početkom januara, kao i onima sa podznakom u Jarcu.

Od 26. do 29. decembra potrudite se da završite nešto što ste ranije započeli, ili promenite ono što vam ne odgovara i ne čini vas srećnim. Tokom 28. decembra potrudite se da izbacite iz kuće sve što je nepotrebno i da očistite svoj dom, jer ćete tako da ostvarite otvoriti vrata pozitivnim promenama i izobilju (Jarac je znak vezan za materijalno). Takođe, tokom ovog perioda postoji mogućnost za vraćanje dugova, kako se ne bi povećali i preneli u novi lunar.

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Jarac: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj

Ovaj period donosi potrebu da promene u koje uđete budu praćene osećanjem sigurnosti, stabilnosti i odgovornosti. Zato je dobro da planirate, da znate šta želite i da osmislite svoje promene. Kod nekih će ove promene da budu vezane i za nešto iz prošlosti, jer je Merkur retrogradan, pa će se staro i novo isprepletati. Ipak, mlad Mesec doneti nešto novo u naš život, značajne životne promene i ostvarenje velikih planova.

Saturn koji utiče na mlad Mesec je u Strelcu u trigonu sa Uranom u Ovnu i u sekstilu sa Jupiterom, što donosi povoljne i velike preokrete, koje mogu da donesu ovoga puta veliki napredak ili poboljšanje.

Jarac je znak koji teži materijalnom, odnosno ostvarenju onoga što sebi postavi kao cilj i sklon je dobrom planiranju i organizaciji. Zato 29. decembra, prvog dana mladog Meseca vreme je da napravite plan šta je to što želite da promenite, ili novo započnete. Dobro je da imate vizualizaciju, da zamišljate kako bi voleli da izgledaju promene i šta bi želeli da nam donesu. Takve misli pratiće osećanje radosti, kao da nam se te pozitivne stvari trenutno dešavaju, jer će mogućnost imaginacija biti moćna. Tokom ovog perioda jako je važno da verujete u pozitivan ishod.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.