Horoskop za nežne ljubavi, tople emocije i neostvarene želje: evo šta svakoj ženi donosi Venera u Raku (do 6. septembra 2020.)

Horoskop za Veneru u Raku - vreme je da se prepustimo emocijama i željama srca!

Šta nas očekuje do 6. septembra...

Venera od 7.8 ulazi u znak Raka!!! Nakon dužeg prolaska kroz Blizance, odakle je krenula u retrogradni hod i četiri prethodna meseca išla kroz ovaj, za nju, previše intelektualan i racionalan znak, od 7.8 do 6.9 ona će prolaziti kroz ženski, plodni, emotivni i osetljivi znak Raka.

Za Veneru je znak Raka mnogo bolja pozicija, jer je njoj kao vladarki ljubavi i predstavnici devojaka, zadovoljstva i uživanja, mnogo je srodniji ženski, vodeni i emotivni znak, nego vazdušni, muški intelektualni kojim je išla od aprila, pa nam nije teško ni da se setimo na šta je, na generalnom nivou energija koju nosi simbol Venere bila fokusirana. Dosta analize, dualnosti i misli su sigurno opteretile mnoge emotivne veze, a sve ono što je lagano a što povezujemo sa principom zadovoljstva i uživanja bilo je racionalizovano u najboljem smislu.

Japanski horoskop: ljude rođene u ovim godinama očekuje velika sreća do kraja letaJapanski horoskop: ljude rođene u ovim godinama očekuje velika sreća do kraja letaOsobe koje su rođene u ovim godinama pripadaju znaku Voda u japanskoj astrologiji! Baš njih očekuje velika sreća do kraja leta...

Dosta smo svi bili na globalnom planu okrenuti drugim stvarima, brigama i intelektualnim analizama, više nego onome što nam je zapravo u teškim trenucima i najpotrebnije – emotivnoj podršci i ljubavi. Kao da je Venerin prolazak kroz ovaj znak pogodovao i dodatno dolivao ulje na vatru kriznoj situaciji u kojoj smo se nalazali od ranog proleća. A moguće je da je celoj ozbiljnosti doprineo upravo prolazak Venere kroz znak Blizanaca, jer nedostatak empatije, bliskosti i onoga što nam je vrlo bitno – kontakta sa drugima, moguće je da donese posledice na dugoročnom nivou u podsvesnom i emotivnom delu našeg bića.

Da, od petka se sve menja. Rak je znak koji vlada četvrtom kućom u Zodijaku, a koja se odnosi na porodicu, dom i sve ono što nam je najbliskije – majku, dušu, naše najbliže. Venerin ulazak u ovaj znak će nas sve napraviti osetljivijim, emotivnijim i toplijim. Venera u Raku je simbol plodnosti, žene koja je posvećena deci, porodici i porodičnom okupljanju. Ona voli da su svi ukućani srećni, zadovoljni i siti.

Kome kod da je Venera postavljena u znaku Raka teži upravo ovome. Da ima svoj dom, kućicu u prirodi, blizu jezera, sa dosta cveća i šarenih boja. Teži uvek lepoj kuhinji, u kojoj se nalaze knjige i sveske sa mnogobrojnim, starim receptima, čuvanih od baka i starih tetaka koje su uvek imale jedan cilj, da se dobro jede i da niko nikad ne bude gladan. Poznati po čuvanju ne samo recepata nego i anktikviteta, starih tanjira, kredenaca i sve čega još, ove kuhinje imaju miris starine, odišu sećanjima i starim fotografijama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.