Horoskop za narednih 8 godina:evo kakvu nam budućnost donosi Hiron u znaku ovna (do 14. aprila 2027. godine)

Horoskop otkriva našu sudbinu do 2027. godine - kakvu nam budućnost i promene donosi Hiron u znaku Ovna!

Zamilsite kako bi vaš život izgledao kada biste shvaili sve tvoje najdbulje, skrivene težnje, tajne i emotivne rane? Hiron će se dugo zadržati u znaku Ovna i pomaže da pronađemo u sebi skrivene potencijale, darove Unverzuma i ispravimo greške - vreme je za ostvarenje najvećih ličnih mogućnosti, piše Lovesensa.

Hiron u znak Ovna ulazi 18. februara 2019. godine, a izlazi iz Ovna 14. aprila 2027. godine. Ovo je jedan od najvažnijih tranzita Hirona, jer će se dugo zadržati u prvom znaku Zodijaka, čak 8 godina.

Horoskop - koje strahove i sposobnosti imaju Rak, Škorpija i RibeHoroskop - koje strahove i sposobnosti imaju Rak, Škorpija i RibeSaturn otkriva vaše prednosti i slabosti - saznajte u kojem horoskopskom znaku je u vašoj natalnoj karti!

Znak Ovna simbol je naše ličnosti, naših sposobnosti i skrivenih talenata. Ovaj znak jasno kaže - Ja sam, Ja postojim. Hiron u Ovnu nas tokom 8 godina uči kako da bolje razumemo sebi, prepustimo se lakše promenama i shvatimo svoju životnu svrhu.

Prema grčkoj mitologiji Hiron je sin Saturna i nimfe Filire, a rođen je kao kentaur (pola čovek, pola konj). Roditelji su ga zbog izgleda napustili još u ranom detinstvu i to je bila Hironova prva i najveća rana na duši. Kasnije ga je usvojio Apolon i načio ga muzici, arhtekturi,medicini i mnogim plemenitim veštinama. Međutim, čak iako je bio vičan u medicni, Hiron nikada nije uspeo sebe da izleči i promeni. Iako je bio besmrtan, Hiron je žrtvovao svoj život kako bi spasao okovanog Prometeja. Nakon smrti Hiron je na nebu predstavljen kao kentaur, sastavljen od najsjajnijih zvezda.

Hiron je simbol patnje, bola i rana koje nisu zarasle, a njegov ulazak u znak Ovna pomaže da pronađete skrivene rane u svojoj duši i napokon ih zalečite. To znači da ćete u narednom periodu iz vaše patnje i bola izvući najlepši dar Univerzuma, postaćete jači i spremni da ostvarite sve što ste želeli. Shvatićete da je prošlost daleko iza vas i da vas više nijedna emotivna rana ne peče.

Horoskop otkriva tajne njihove ličnosti: 20 životnih principa rođenih u znaku RakaHoroskop otkriva tajne njihove ličnosti: 20 životnih principa rođenih u znaku RakaPostavljaju ciljeve koji su u skladu s njihovim osećajima. Ako nešto nije za njih, čak i ne pokušavaju završiti. Ali, kada se…

Očekuje vas period spiritualne transformacije u kojem ćete shvatati kako da jačate i negujete svoje emotivno i duševno stanje radosti i sreće.

Ovaj period isceljenja rana osnažiće vas, ali je važno da postanete svesni ličnih mogućnosti i kvaliteta. Svakog dana budite ponosni na sebe, zahvalite se svom telu na energiji, srcu na divnim emocijama i duši na čistoti.

Budite iskreni prema sebi, ali ne kritični. Postanite dobronamerni prema svm biću. Zbližite se sa sobom, zagrlite sebe i pođite putem isceljenja.

Ako u ovom periodu naučite kako sebi da postanete najbolji prijatelj, očekuje vas blistava budućnost o kakvoj niste mogli ni da sanjate.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.