Horoskop za napetost, strah i snažna osećanja: šta morate da izbegavate dok je pun Mesec u Blizancima (od 13. do 14. decembra 2016. godine)

Magija moćnog punog Meseca u Blizancima odvojiće vaše emocije i misli, pa će mogućnost samokontrole biti znatno teža! Pročitajte kako će na vas uticati pun Mesec i da li vas očekuju promene ne bolje...

Uticaj punog Meseca na našim prostorima kreće već 13. decembra 2016. godine od 13h i trajaće sve do 14. decembra u 16 i 55 h. Pun Mesec u Blizancima biće na 22. stepenu Blizanaca u 1:06 časova posle ponoći. Pažnju treba obratiti na komunikaciju, koja može biti napeta, a možete očekivati i više nervoze i razdražljivosti, što može dovesti do sukoba i konflikta.

Obratite pažnju na to što govorite i izbegavajte gužve, jer će nervoza i napetost biti prisutna na mestima gde ima puno ljudi, gde ima čekanja, kao što su pošte ili domovi zdravlja, ali i na autobuskim i železničkim stanicama, u saobraćaju ili na putevima. Merkur je u konjukciji sa Plutonom i nemojte da se iznenadite ako naiđete na kontrolu saobraćajne policije. Kazne su moguće u ovom periodu, pa je važno da budete oprezni u saobraćaju i da poštujete propise. Za vreme punog Meseca u Blizancima potrudite se da budete koncentrisani na vožnju. Tako ćete izbeći saobraćajne nezgode, kojih znatno ima više u ovom periodu.

Nervoza, napetost i mogući konflikti vladaju i u školama kada je pun Mesec u Blizancima. Profesori su u simbolici Sunca u Strelcu, a deca, đaci, u simbolici Meseca u Blizancima. Biće svakako i nekih nepredviđenih situacija, koje mogu da izazovu iz toga mnogo neočekivanog, ali može da dovede i do nekog pozitivnog obrta iz svega toga.

Kako da obavite ritual oslobađanja koristeći snagu punog Meseca...

U komunikaciji, može doći do nesporazuma, ali svađe i konflikti će biti još veći i značajniji kada je pun Mesec u Blizancima. Obratite pažnju i na poruke koje pišete jer možete greškom popslati ono što ne želite nekoj drugoj osobi. Reči su te na koje treba najviše da obratite pažnju kada je uticaj punog Meseca. Budite selektivni u izboru reči kojima ćete nešto saopštiti. Što ste više u stanju da kontrolišete ono što govorite i pišete, to ćete manje da se suočite sa nesporazumima i konfliktima.

Merkur koji utiče na pun Mesec u Blizancima je u Jarcu, pa se komunikacija i odnosi sa drugima mogu puno promeniti u narednih desetak dana. Posebno, jer će Merkur od 19. decembra krenuti retrogradno. Kako su svi događaji povezani može doći do svađe, naročito ako ne kontrolišete reči i osećanja koja ih prate, pa može doći do prekida nekog odnosa i do čekanja da se uvređena osoba javi i nastavi komunikaciju. Da bi ste to izbegli, ne žurite sa izjavama i ne ulazite u nepotrebne sukobe i svađe.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.