Horoskop za mračne retrogradne planete i pomračenja: evo koji dani su rizični u 2020. godini

Horoskop - evo kada nas u 2020. godini očekuju mračna pomračenja i rizične retrogradne planete!

Astrološki, 2020. biće godina velikog rasta, promena i promišljanja. Biće ovo sjajna godina za razvoj karijere i sticanje bogatstva, ali i veoma teška kada su u pitanju veze, a naročito ljubavne veze, koje bi mogle biti opterećene brzim tempom promena u životu oba partnera. Ove godine takođe počinje novo Doba Vodolije, koje će okončati eru teške energije elementa zemlje, koja je vladala poslednjih 20 godina, i započeti novu epohu kojom dominira element vazduha.

Da bismo se pripremili za sve neverovatne promene i izazove koje će nam 2020. godina doneti, evo nekoliko astroloških događaja koje treba imati na umu, od sva tri retrogradna Merkura do konjunkcije Jupitera i Saturna u decembru.

Horoskop - evo koji su najsrećniji dani u 2020. godini za vaš znak Zodijaka: za Ovna je u oktobru mesecu, a Devicu sreća očekuje u avgustuHoroskop - evo koji su najsrećniji dani u 2020. godini za vaš znak Zodijaka: za Ovna je u oktobru mesecu, a Devicu sreća očekuje u avgustuSaznajte koji dan će vam u 2020. godini doneti najveću radost!

RETROGRADNI MERKUR U 2020. GODINI

Hajde da se prvo rešimo ovoga. Dobri stari Merkur biće sledeće godine retrogradan:

*od 17. februra do 10. marta

*od 18. juna do 12. jula

*od 14. oktobra do 3. novembra

Ovo će doneti uobičajene nevolje u vezi sa tehnologijom i komunikacijom, tako da će tokom ovih perioda biti neophodno da obratite dodatnu pažnju na vaše veze, koje već mogu biti napete zbog drugih promena koje će 2020. doneti.

Ostala retrogradna kretanja na koje treba obratiti pažnju tokom 2020. godine

Pored Merkura, Venera će biti retrogradna od 13. maja do 25. juna, a Pluton od 24. aprila do 4. oktobra.

Retrogradna Venera mogla bi da donese puno problema parovima, čineći ih manje sposobnim za izražavanja ljubavi i terajući ih da osećaju krivicu i kada to nije potrebno.

Tokom retrogradnosti Plutona, nagle brze promene mogu dovesti do perioda povlačenja u sebe, čak i za većinu znakova koji su inače društveni. To bi moglo da dovede do prekida nekih veza, što će biti bolno, ali će vam doneti duhovni rast koji će vam pomoći da prevaziđete gubitak.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.