HOROSKOP ZA MOĆNU ENERGIJU, STRAST I LJUBAV: Šta nam donosi spoj Urana i Crnog Meseca (do 26. januara 2021. godine)

Šta nam donosi spoj Crnog Meseca i Urana - Evo kako da iskoristite najbolje ovu moćnu energiju!

Od decembra 2020. do januara 2021. godine, Uran, planeta promena i buđenja, poravnava se sa Lilitom, poznatijem kao Crni Mesec.

Crni Mesec Lilit nije planeta, već je tačka između Zemlje i Meseca i predstavlja porast ženske svesti i ženske energije.

Pročitajte još:

Ritual za pročišćenje duše i jačanje energije u noći punog Meseca

HOROSKOP - Koje novogodišnje odluke treba donesu Rak, Škorpija, Ribe

HOROSKOP ZA POMRAČENJE I PUN MESEC U BLIZANIMA: Škorpije se dižu iz pepela, a Vodolija pravi poteze za budućnost

Crni mesec ukazuje na seksualnu moć, isceljenje, instinktivne nagone, jednakost i transcendenciju. Ona predstavlja zaboravljene osobine ženskog roda, diblje karakteristike žene koje je patrijarhat zaboravio.

U vavilonskoj mitologiji, Lilit je bila sluškinja boginje Innane i bila je poznata po svojoj divljoj seksualnosti i promiskuitetnom ponašanju.

U hebrejskoj mitologiji, Lilit je bila poznata kao prva Adamova supruga, ali ona je želela jednaka prava i dobro, Adam to očigledno nije voleo.

U modernoj astrologiji, Lilit je neka vrsta boginje tamnog Meseca. Ona predstavlja zaboravljene moći žena, ali takođe i seksualne moći, lečenja, transformacije i psihičke energije.

Kada se aktivira na kosmičkom nebu, ona može da izbaci potisnutu energiju na površinu radi čišćenja. Ona može da podstakne seksualno buđenje i i može nam pomoći da povratimo svoju žensku moć.

Kada god smo se ustručavali jer smo osećali da smo previše različiti ili nismo dovoljno dobri, možemo da se izdignemo na površinu da se očistimo pod njenim prisustvom.
Uran postiže najbliže poravnanje sa Crnim Mesecom Lilit 19. decembra 2020. Kako energija dostiže vrhunac, mnogi od nas će se osećati potisnuto ili prigušeno, nalaze se na površini za oslobođenje.

Ako možemo postati svesni ove energije i preduzeti korake da je posmatramo, osluškujemo i oslobodimo, možemo doživeti veći osećaj oslobođenja.

Takođe možemo početi da tapkamo na polju zaboravljene strane naše ženske moći, koja uključuje stvari kao što su magija, kreativne moći, božanstvo i još mnogo toga.

Na kolektivnom nivou, poravnanje Urana i Crnog Meseca može dovesti pitanja jednakosti u središte pažnje ili možemo početi primećivati više nepravde, posebno oko ženskih pitanja.

Uran i Crni Mesec Lilit pomoći će nam da presečemo sve lance koji su nam ruke držali vezanim, zaključanim i ograničenim. Zajedno će nam njihova energija omogućiti da se uzdignemo i kažemo - ne više.

Energija Crnog Meseca Lilit može nam pomoći da se borimo za jednakost na bilo koji način koji je potreban, ali takođe nas može voditi da uravnotežimo planetu u celini.


Kada ima previše muške ili Iangove energije, planeta može biti podložna suši, zemljotresima i porastu temperatura. Kada ima previše ženske ili jin energije, planeta može biti podložna poplavama, olujama i hladnijim temperaturama.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.