Horoskop za mlad Mesec u znaku Ovna: period kada misli postaju stvarnost- pazite šta želite (od 5. aprila 2019.)

Horoskop za mlad Mesec u znaku Ovna - želje će početi da se ostvaruju!

U petak 5. aprila u 10 i 50 časova dolazi mlad Mesec u Ovnu. Naš je karakter sad na testu: podstiče nas da budemo snažni i nezavisni, ali da ne zaboravimo svoje dužnosti

Ovaj mlad mesec u Ovnu "donosi prilike za čast, bogatstvo, napredak, dobre prijatelje i poslovni uspeh. Ali prvo, bilo kakav strah, sumnja u sebe ili pesimizam mora se nadvladati sa strpljenjem, upornošću i marljivim radom", kaže astrolog Jamie Partridge.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje težak period u aprilu 2019. godineHoroskop - ova 3 znaka očekuje težak period u aprilu 2019. godineApril je mesec poleta, novih ljubavi i svetle energije, ali ova 3 znaka osetiće njegovu mračnu stranu!

Zbog Mesečeva kvadrata sa Saturnom, mogući su izazovi koje treba savladati da se ostvare spomenute prilike. Ili možete osećati da vas neke dužnosti i odgovornosti sprečavaju da ostvarite željeni uspeh: ako je tako, ovaj bi mlad Mesec mogao biti test vašega karaktera. "Težite da ispunite svoje odgovornosti sa strpljenjem, odlučnošću i snažnom radnom etikom", savetuje astrolog.

Mlad Mesec uvek se veže uz kraj jednog i početak novog ciklusa dugog 28 dana, uz mnogo podsticajne energije i inicijative. "Stoga je ovo odlično vrijeme za novi početak, okretanje novog lista ili započinjanje novog projekta", kaže astrolog.

U potrazi za novim načinima napredovanja, sada možemo preispitati svoje navike, ponašanje i uverenja. Najbolje vreme za delovanje su prve dve nedelje nakon mladog Meseca.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.