Horoskop za mlad Mesec u znaku Lava: Evo šta će u našim životima promeniti moćna lunarna energija (18. avgust 2020.)

Horoskop - Šta nam donosi mlad Mesec u znaku Lava...

Mlad Mesec u znaku Lava obasjaće nas svojom energijom u noći između 18. i 19. avgusta.

Iako je 2020. godina donela neočekovane izazove, strahove i nagle promene planova, mlad Mesec nas podseća da smo i tokom ove godine imali prilike za puno rasta i pozitivnih promena.

Sada je trenutak kada sebi treba da postavoite pitanje - Kako ćete najbolje iskoristiti dragoceno vreme koje vam je dato?

Neki će period mladog Meseca iskoristiti za profesionalno usavršavanje, neki će pronaći načind a se odmore i opuste, dok že neko kreirati velike planove.

Ne postoji pogrešan način da iskoristite vreme koej vam mlad Mesec donosi, ali je najvažnije - u ovom ciklusu ne odustajte od sebe i svojih snova. Pokušajte najbolje da iksoristite sjajnu energiju i našpravite nešto vredno za sebe, bez ozira gde i u kojoj situaciji se nalazite.

Mlad Mesec donosi optimizam i pruža nam svetlost, podsećajući nas da nije sve tako mračno i završeno, već imate vremena do kraja godine da dovršite svoje ciljeve i planove.

Ipak, ovaj mlad Mesec ima i drugu stranu. Planeta Mars je vrlo aktivna i u kombinaciji sa Erisom, boginjom razdora i sukoba.

Energija Marsa tokom mladog Meseca neće na sve isto uticati. Može nam ponuditi pojačanu motivaciju i prijatnu vožnji kroz životna iskustva, a njegova vatrena energija može i nepovoljno uticati na osetljive duše i dovesti do preplavljenosti emocija i izgaranja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.