Horoskop za mlad Mesec u Devici: period u kojem privlačimo obilje i lepotu života (od 30. avgusta 2019.)

Horoskop - saznajte šta će se u vašem životu promeniti nakon mladog Meseca u znaku Device!

Mlad Mesec u Devici, na 6. stepenu tog znaka, "u konjunkciji je sa Marsom (akcije), Venerom (privlačnost) plus Merkurom (komunikacija) i Junom (sporazumi o partnerstvima).

Zato možemo imati precizan (Devica) novi početak koji uključuje akcije ujedinjene sa privlačnošću – dobijajući ono što želimo", sažima astrolog Nadia Gilchrist. "Delujete i privlačite ono što želite (pretpostavljajući da delujete u skladu sa agendom Device – precizno, pažljivo, postupno, praktično)."

Merkur ipak osigurava preciznu komunikaciju i rešenja vezana uz partnerstvo, dok trigon sa Uranom, koji je retrogradan u Biku, donosi promenu, ali takvu sa kojom lako možemo da se nosimo. Najbliži Suncu i Mesecu u Devici je Mars, povećavajući poriv, energiju i volju da se ostvari željeno, dok Uran šalje inspiraciju da se sruši i reorganizuje gotovo bilo šta što izaberete, kaže astrolog Patricia Liles.

Horoskop za Merkur u Devici: evo koje pozitivne i negativne stvari nas očekuju do 14. septembra 2019. godineHoroskop za Merkur u Devici: evo koje pozitivne i negativne stvari nas očekuju do 14. septembra 2019. godineMerkur u znaku Device - horoskop nam otkriva njegovu dobru i mračnu stranu! Budite oprezni do 14. septembra...

Trigon mladog Meseca u Devici i Urana u Biku donosi i "predivno vreme za intuitivno vođstvo, bljeskove inspiracije i genijalne ideje", kaže Theresa Reed. Konjunkcija Meseca sa Marsom odlična je za delovanje na temelju tih ideja, ali bi neke mogla učiniti svadljivim i mrzovoljnim, a kako se sve događa u Devici, i preterano kritičnima. "Duboko udahnite, ostanite usredsređeni na svoje ciljeve i pustite da sve prođe", savetuje. Jer, proći će brzo, s obzirom na to da je tu i Venera koja će izgladiti stvari.

Budući da je ovo drugi mlad Mesec u avgustu, naziva se još i crni Mesec. A u noći ovog crnog Meseca otvaraju se Vrata Device. Vrata Device otvaraju Sunce, Mesec, Venera, Mars i Merkur – svi u tom zemljanom znaku.

Devica je zapravo Perzefona, vladarka podzemnog sveta, kći Demetre, boginja zemlje. Ona će inaugurirati novu eru za Zemlju. Devica je znak isceljivanja, zato je potrebno da prvo prepoznamo i priznamo svoje ožiljke – a upravo je dan ovog mladog Meseca pravo vreme za to. Pripremite se za velik preokret.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.