Horoskop za mističnu energiju duplog pomračenja Meseca: evo šta nam nepromenjiva sudbina donosi u martu

Vatrena energija Meseca stvara reči poput otrovnih strela, ali iskrena srca puna ljubavi praštaju i privlače sreću!

Dok februar nije imao nijedan pun Mesec zbog toga što je prethodni bio poslednjeg dana januara, mart će nam podariti dve takve Mesečeve faze. U petak rano ujutro nastupio je pun Mesec u Devici, dok će se 31. marta rano popodne pojaviti pun Mesec u Vagi. Na pola puta, 17. marta, Mesec će nam se sakriti kad se poklopi sa Suncem u Ribama.

Anđeoske poruke za vodene horoskopske znakove: evo šta anđeli poručuju Škorpiji, Ribi i Raku za 2018. godinu (GODIŠNJI HOROSKOP)

Ljubav i mržnja rađaće se na prvi pogled, što po pravilu znači bez većeg učestvovanja razuma. Veze sklopljene u ovom periodu biće eksplozivne i kratke. Lako će vas hvatati ljutnja, pa biste mogli da kažete svašta i potom zažalite.

Mlad Mesec u Ribama 17. marta nakratko će ohladiti vruće glave navodeći na molitvu, meditaciju i duhovnost. Mnogi će hteti da se povuku u samoću da bi dan-dva bili sami sa svojim mislima. Biće to dobrovoljna i lekovita samoća koja neće nanositi bol.

Istog dana Mars ulazi u Jarca i otvara vrata uspeha onima koji se oslanjaju na planiranje i upornost umesto na improvizaciju i nadahnuće. Koja god bila vaša životna filozofija, dok je Mars u praktičnom i koristoljubivom Jarcu isplatiće vam se taktika i suzdržavanje od brzopletosti.

Horoskop za negovanje duše i povratak sreće: šta nam donosi Mesec u ličnom horoskopu

Prolećna ravnodnevica i početak vladavine Ovna nastupaju 20. marta predveče, naglašavajući izrazitu vatrenu energiju ovog meseca. Vreme je za iniciranje promena i počinjanje novih projekata, ali šta god da ste naumili da preduzmete prvo duboko udahnite i brojite do deset. U suprotnom, mogli biste da se zamerite Marsu i Saturnu u Jarcu.

Poslednjeg dana marta Venera ulazi u Bika i premešta fokus na udobnost, čulne užitke i dugotrajne veze.

Izvor: Aura

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.