Horoskop za mističan Stelijum u Devici: očekuje nas nova strast, jača ljubav i velike ambicije (do 4. oktobra 2019.)

Horoskop - moćne planete su trenutno pronašle utočište u Devici! Saznajte šta nam sve sudbina "servira" do 4. oktobra 2019. godine...

Trenutno su četiri planete u radnoj Devici i sve su takozvane lične planete. Venera i Merkur su u znaku Device do 14. septembra, Sunce do 23. septembra, a Mars u ovom znaku ostaje do 4. oktobra. Vreme je čišćenja, razotkrivanja toksičnih ljudi i poslova, mana i grešaka, a zato i promena i uspostavljanja istinskih vrednosti.

Probudite se!

Aktiviraju se teme samopoštovanja, samopotvrđivanja, vlastitog vrednosnog sistema, obrane/napada/akcije, servilnosti i uslužnosti, reda, rada, praktičnosti i ekonomičnosti.

Horoskop - Mesec raste i donosi najlepša čuda: evo koja 3 znaka u narednim danima očekuje ispunjenje željaHoroskop - Mesec raste i donosi najlepša čuda: evo koja 3 znaka u narednim danima očekuje ispunjenje željaEvo koja 3 znaka u narednim danima očekuje najlepše ispunjenje želja!

Tu je i tema stida, tu su i kompleksi, strahovi i nesigurnosti, kod neukih primitivizam, zajedljivost, preterana kritičnost, sitničavost, ljubomora i druge ne baš lepe osobine kojima se baš sada možemo baviti, a sve u vidu analize i preispitivanja: zašto je on/ona takva, koji su joj motivi, ali i zašto sam ja takva, jer Devica jako voli psihologiju i generalno je zainteresovana za ljude.

Ovo je vreme za korake koji će dugoročno doneti opipljive rezultate. Sada se treba setiti one stare izreke "kako seješ, tako ćeš i žnjati", zato će jedni u ovom periodu konačno dobro ubrati (ili posaditi), dok će ona druga strana, koja je muljala i petljala, sada lako dobiti po prstima, što dosta blago zvuči s obzirom na (stroge) aspekte na nebu.

Kako stojite s osuđivanjem i zahvalnošću?

U ovom nam se periodu može pokazati da nije dobro suditi i da nismo mi ti koji treba da sudimo, već, hteli to da priznamo ili ne, postoji neka univerzalna pravda i kad-tad sve dođe na svoje. Rekao bih da je ovaj period naročito važan...

Jedna od lepših osobina, ne samo Device, već generalno, jeste skromnost i zahvalnost, zato razvijate te osobine - dovoljno je da ste zdravi i razumni pa možete svojim rukama stvoriti nešto. A kada smo kod zdravlja, vreme je za kontrole, sistematske preglede, čišćenje tela čajevima, tinkturama, čišćenje uma, kristalizacija misli.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.