Horoskop za mlad Mesec u znaku Bika: otkrijte kakve promene vašem znaku Zodijaka donosi magija mladog Meseca

Mlad Mesec je simbol za novi početak i pozitivne promene, a horoskop otkriva kako će uticati na život i budućnost vašeg horoskopskog znaka!

Mlad Mesec u Biku 15. maja 2018. nagoveštava novi svet. Iako je svaki mlad Mesec nosilac obilja, ovaj je poseban jer isti dan i Uran ulazi u znak Bika. Mlad Mesec predstavlja novi početak nakon mračnog životnog razdoblja. Sada je vreme za introspekciju i promenu životnih odluka...

Horoskop - šta treba da uradite dok vlada mlad Mesec: evo koga očekuje magično privlačenje ljubavi i novca (do 13. juna 2018. godine)

Mlad Mesec u Biku daje nam vrlo stabilnu energiju koja će nam pomoći da maksimalno iskoristimo sve na čemu smo radili tokom godine. Posebno na poslovnom području. Uticaj ovog mladog Meseca traje do sledećeg, 13. juna, pa iskoristite to vreme za ostvarenje ciljeva.

Uran koji je 15. maja takođe ušao u Bika, planeta je novih mogućnosti i simbol slobode, zato će vam pomoći da pronađete nove perspektive.

Ovako će uticati na vas prema horoskopskom znaku:

Ovan

Sunce, Mesec, Merkur i Uran 15. maja će biti u znaku Bika, a to ima veliki uticaj na vaše novčano stanje. Čekaju vas novčani dobici koje ćete uspeti da ostvarite uz pomoć energije mladog Meseca. Postavite sebi ciljeve koje ste uvek odgađali jer je sada vreme da ih ostvarite.

Bik

Znak Bika će osećati ovaj uticaj jače od ostalih znakova. Rešite se svih negativnih stvari u svom životu – bilo da je reč o nezadovoljavajućem poslu, lošoj vezi ili nečem trećem. Uran u znaku Bika daće vam potrebnu energiju i snagu.

Blizanac

Ovo razdoblje doneće vam značajne promene na području duhovnosti, intuicije i podsvesnog. Mlad Mesec daće vam emocionalnu stabilnost, pa ćete s lakoćom donositi dobre odluke. Ipak, pripazite da velike odluke donesete pre punog Meseca 29. maja.

Rak

Mlad Mesec i Uran u znaku Bika nadahnuće vas na velike stvari. Neće uticati samo na vaš lični rast, već će značajno uticati i na odnose s bližnjima.

Lav

Sada je pravo vreme za promenu karijere o kojoj ste razmišljali.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.