Horoskop za Mars u Vodoliji: šta vašem horoskopskom znaku donosi planeta erotike (od 9. novembra do 19. decembra 2016. godine)

Vatreni i vazdušni znaci - oprez! Mars gradi aspekte koji će vas voditi ka lakom zaljubljivanju...

Mars, planeta akcije, inicijative, radne energije, borbe i seksualnosti, svake druge godine prelazi preko Vodolije, znaka flerta i kontakata sa strancima. Ove godine, njegov tranzit preko 11. zodijačkog znaka traje od 9. novembra do 19. decembra kada ulazi u Ribe. Međutim, to ne znači da će vam se ponavljati isti događaji kao pre dve godine, jer su u međuvremenu neke planete promenile znake i obrazovale drugačije aspekte.

Sekstil sa Merkurom u Strelcu najavljuje potpisivanje ugovora sa strancima, naročito ako zbog posla često putujete, bavite se turizmom, marketingom, transportom i sl.

U drugoj polovini novembra, Mars će obrazovati sekstil sa Jupiterom, što donosi uspeh sportistima, umetnicima, kao i advokatima, pravnicima. Zbog polusekstila sa Venerom, vatreni i vazdušni znaci će se lakše zaljubivati, naročito im je natalni Mars u nekom od vazdušnih (Blizanci, Vaga, Vodolija) ili vatrenih znakova (Ovan, Lav, Strelac). Što se zdravlja tiče, veća je podložnost sportskim povredama, ugroženi su glava i potkolenice.

OVAN (20. 3. - 18. 4)

Vaš vladalac Mars, planeta akcije u polju kontakata sa strancima, posle 9. novembra otvara vam nove mogućnosti saradnje sa strancima. Jedan Strelac misli na vas, a Vaga vam šalje SMS.

BIK (19. 4. - 20. 5)

Vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa, Mars, u kući karijere donosi vam udvaranje nekoga koga poznajete preko poslovnih kontakata. Izbegavajte rasprave sa partnerom.

BLIZANCI (20.5. - 20.6.)

Ulaskom Marsa, simbola akcije i seksualnosti u vaše deveto polje, 9. novembra, počinje period ispunjen uzbuđenjima na emotivnom planu. Jedna Vodolija vam šalje SMS, Rak misli na vas.

RAK (20.6. - 22.7.)

Ulazak Marsa, planete akcije u vašu osmu astrološku kuću, 9. novembra, opominje da obratite pažnju na finansije ali i na konkurenciju. Jarac misli na vas, a Riba vam šalje SMS.

Šta vam anđeli poručuju 11. novembra i kakve poruke šalje super Mesec: period tajni, snažnih emocija i pobede straha...

LAV (22.7. - 22.8.)

Mars, planeta akcije i seksualnosti, 9. novembra, ulazi u astrološko polje ljubavi donoseći vam udvaranje osobe koja se bavi novim tehnologijama ili marketingom. Strelac vam šalje SMS.

DEVICA (22.8. - 22.9.)

Tranzit Marsa preko Vodolije, posle 9. novembra donosi mogućnost ulaska u vezu sa osobom, koju poznajete preko posla.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.