HOROSKOP za magičan susret srodnih duša: kakvu energiju nam donosi najmoćniji mladi Mesec u godini (26. februar 2017. godine)

Ako hrabro otvorimo svoje srce i odaberemo ljubav, uprkos našim strahovima, svemir će nas vredno nagraditi! Pročitajte kako će na vas uticati magija najmoćnijeg mladog Meseca u 2017. godini...

Tokom 26. februara 2017. godine očekuje nas snažno pomračenje Sunca i mlad Mesec u očaravajućem znaku Riba. Taj nebeski događaj pružiće vam veličanstvenu pozadinu za početak manifestacije novog, jedinstvenog i finog postojanja.

Pomračenje utiče na elektromagnetsko polje Zemlje i taj poremećaj utiče na sve na Zemlji, uključujući ljudska bića. Naše elektromagnetsko polje se menja, tako da naša energija se spaja s novom frekvencijom koja dolazi iz svemira. Dakle, u danima pre pomračenja, možemo očekivati ​​da ćemo osetiti promene u atmosferi. Uočićemo da naše emocije, misli i osećanja reaguju dok ne pronađu harmoničnu ravnotežu.

Šta nam donosi vladavina Riba: HOROSKOP za emotivne duše i sledbenike sreće (od 20. februara do 20. marta 2017. godine)...

Mi ćemo ostati u toj fazi transformacije energije otprilike šest meseci, sve dok se sezona pomračenja ne završi 21. avgusta. Pomračenja su vrata koja se širom otvaraju, tako da možemo ući u novu, kosmički nabijenu, višu dimenziju. Ona označavaju zatvaranje prethodnog poglavlja našeg života i početak potpuno novog.

Pomrčenje Sunca daje nam energetski podsticaj koji nam je potreban da bismo manifestovali sveži početak koji smo priželjkivali i slušali i verovali onome što nam duša šapuće. Pomračenja su podsetnik da je naša duša svesna naše sudbine i suštinski zna koji putovi vode do prave ljubavi i ispunjenja naše misije i svrhe.

Ako smo spremni obratiti pažnju i raditi s kosmičkom energijom ovog ciklusa, unapredićemo našu evoluciju i ostvariti isceljenje. Kako bismo iscelili emotivne povrede, moramo da se usresredimo na svoje odbačene, nevoljene i nepoželjne aspekte prizivanjem i prihvatanjem praštanja, osetljivosti, saosećanja i empatije.

Mlad Mesec i pomračenje dolaze kako bi osvetliti potrebu za zaboravljanjem starih trauma, tako da se bolne rane mogu ublažiti i isceliti, a naša energija fokusiraće se na stvaranje novih i zdravih iskustva. Riba je znak predaje i zaboravljanja, što znači da bismo trebali da pokušamo da odolimo želji za kontrolisanjem i manipulacijom događaja, pa umesto toga duboko dišite s verom da će svemir sigurno voditi naše duše na njihovom putu.

Ribe vladaj7u okeanima, tako da ćemo se za vreme mladog Meseca osećati kao da smo okupani osvežavajućom, obnavljajućom i čistom energijom. To je podsetnik da se prepustimo toku i da prestanemo da pokušavamo da se borimo protiv struje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.