HOROSKOP za magičan susret koji menja životni put: šta vašem znaku donosi mlad Mesec u Ovnu

Mlad Mesec u Ovnu začaraće snagu vašeg uma i pustiće vas da odlučujete srcem! Evo kakvu sudbinu vama astrolozi predviđaju za ovaj turbulentan period...

Jednom godišnje, mlad Mesec, simbol tajnosti, podsvesti, inspiracije i mašte, nađe se u Ovnu, znaku ega i emocija, a ove godine to će biti 28. marta. Ovaj aspekt, osim na posao, odražava se i na partnerske odnose, zbog konjunkcije s planetom ljubavi Venerom, blizu Sunca u Ovnu, znaku strasti.

Može da dovede do pogrešnih procena i preuranjenih odluka, ako razmišljate o obnovi veze sa starom simpatijom, dok veze započete u vreme mladog Meseca blizu retrogradne Venere u Ovnu, nemaju neku perspektivu, naročito ako vam se dopadne neki sportista ili osoba koja nosi uniformu na radu.

Horoskop za ljubav po savetima Zodijaka: evo kakvog partnera želi vatreni Ovan...

Mlad Mesec u trigonu sa Crnim Mesecom Lilitom, blizu asteroida Lucifer, u Strelcu, može da vam donese susret sa strancem ili nekim ko često putuje, zbog posla. Polusekstil sa Marsom, planetom akcije, u Biku, povećava šanse za uspostavljanje saradnje sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja, posebno ako se bavite trgovinom, poljoprivredom, uvozom i izvozom prehrambenih proizvoda. Na Mlad Mesec na 7. stepenu Ovna, najviše će reagovati znaci koji su inače pod njegovim uticajem, Rakovi, Bikovi i Ribe, a najmanje Jarčevi, Škorpije i Device.

OVAN (21. 3 - 20.4)

U vreme mladog Meseca u vašem znaku, moguće je da će vam se dopasti neko ko nije slobodan ili osoba koja zbog posla često putuje. Izbegavajte rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o nekom Strelcu, Raku, Ribama, Biku ili Vagi.

BIK (21. 4 - 21.5)

U vreme mladog Meseca u astrološkoj kući tajni, oko 28. marta, neko će pokušati da vam radi iza leđa, zato povedite više računa o tome šta kome pričate. Trebalo bi da pokažete više strpljenja za partnera, naročito ako je mlađi od vas.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Pod uticajem mladog Meseca u vašem 11. astrološkom polju, bićete prisutni na raznim društvenim događanjima gde ćete imati prilike da sretnete zanimljive osobe koje će vam se udvarati. Među njima može da se nađe neko s kim ste profesionalno povezani.

RAK (21. 6 - 22.7)

Mlad Mesec, vaš vladalac, u 10. astrološkoj kući, upozorava da izbegavate rasprave sa članovima porodice i ženama na poslu. Iako ćete želeti da držite kontrolu u svojim rukama, to će vam teško polaziti za rukom. Sumnjate u partnerovu iskrenost.

LAV (23. 7 - 23.8)

U vreme mladog Meseca u vašem devetom astrološkom polju, može da vam se dopadne neko ko vam je na neki način nedostupan, ili zbog bračnog ili emotivnog statusa, naročito ako se radi o nekoj Vagi, Lavu ili Biku.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.