Horoskop za ljubavnu čežnju i rastanak: kako da pronađete i sačuvate ljubav za vreme Venere u Ribama (od 3. do 27. aprila 2017. godine)

Venera u Ribama stavlja ljubav i osećanja na test, pa u ovom periodu možemo očekivati rastanjke, pomiorenja i zaljubljivanje! Pogledajte kakva sudbina očekuje vaš ljubavni život...

Venera je u Ribama od 3. do 27. aprila 2017. godine što znači da nas u ovih dvadesetak dana čeka svojevrsni ljubavni tobogan; malo smo ushićeni i u nebesima, a malo se vučemo po podu, razočarani zbog idealne slike ljubavi koja je nestala kao morska pena, što savršeno opisuje aspekt kvadrata koji će Venera imati sa Saturnom.

Horoskop za oluju emocija i velikog opreza: šta vašem znaku Zodijaka donosi retrogradni Saturn (od 6. aprila 2017. godine)...

Ovo je opasan period prepun trikova, sklizak teren kada je ljubav u pitanju, plodno tlo za obmane, samoobmane, prevare, izdaje i slične scenarije kojima nas Saturn sada kažnjava. S druge strane, ovo može biti vrlo inspirativno vreme za sve one koji se bave umetnošću, pa nadahnuti tugom stvaraju vrhunska dela.

Svi ćemo pomalo bežati u svet mašte i umetnosti, ali biće i onih koji će posezati za opijatima čija je svrha da se opuste, zavedu, opiju, prevare, zaborave. Ne ubijajte ljubavni očaj u porocima, ponekad je u redu da budete usamljeni i jednostavno pričekate da prođu nemili dani.

Kvadrat između Venere i Saturna govori o tome kako se ljubav rađa u nekom tragičnom trenutku ili baš onda kada smo odustali od svega, kad smo, obuzeti tugom i patnjom, odlučili okrenuti leđa ljubavi, partneru, kada smo odustali i pomirili se sa situacijom, stoga je ovo i vreme odustajanja i mirenja s neminovnim. Suviše smo umorni i jednostavno uviđamo da više nema smisla biti uporan, o čemu god da se radi, zavisi od vaše natalne karte.

Ovaj aspekt lako "namešta" scenarijo u kojem srećemo neke stare, pomalo i zaboravljene ljubavi, možda nekoga s kim nismo do kraja razrešili problem ili smo ga povredili, emotivno iskoristili, ostavili bez puno objašnjenja i slično. Zbog svega toga naviru neprijatne emocije i grižnja savesti, stoga je prilika da riješimo nedovršene priče, barem sami sa sobom, pomirimo se sa situacijom jer ovo je najviše slika kraja, što zbog znaka Ribe, što zbog kvadrata sa Saturnom.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.