Horoskop za ljubavno osvajanje i vatreno zavođenje: evo kakve magične varnice donosi mlad Mesec u Lavu (1. avgust 2019.)

Horoskop - mlad Mesec u Lavu donosi nove mirise ljubavi, dodire koji obećavaju i otvaranje srca!

U sredu u 5 časova i 12 minuta očekuje nas mlad Mesec u Lavu, a potom će i Merkur krenuti prema napred.

Nakon prilično napornog i iscrpljujućeg jula, u avgust ulazimo sa novom nadom u bolje sutra. I trebalo bi biti lakše i jednostavnije. Naravno sve zavisi od toga kako smo se nosili sa proteklim izazovima i jesmo li ih rešili.

Mlad Mesec u Lavu je simbol srca, energije hrabrosti, strasti, pa i ljubavi. Ako mu se prepustimo sa poverenjem, odvešće nas na mesto na kojem naše "ja" može zasijati i privući pozitivne promene u naš život.

Za neke će to biti nova ljubavna priča.

Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta vas očekuje do 6. avgusta 2019. godineNedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta vas očekuje do 6. avgusta 2019. godineNedeljni horoskop za podznak - Lava očekuje previše energije, a Jarca očekuje ljubomora i napetost!

Drugi će uživati u zabavi, druženju, odmoru.

Nije isključeno i da vas obuzme stvaralački impuls i da osvestite vlastitu kreativnost i lakše rešavate probleme na putu do cilja.

On nas poziva na upoznavanje istine o sebi. Na buđenje unutrašnjeg deteta.

Šta volite da radite?

U čemu uživate?

Šta vaše lice može ozariti osmehom?

Šta volite? Koga volite? Imate li hrabrosti dati ljubav. Ljubav koja isceljuje i osvetljava sve one tamne kutke našeg života ili odnosa u kojem jeste.

Imate li hrabrosti pokazati svoja osećanja? Otvoriti svoje srce?

Često strahujemo da će nam takvo otvaranje naneti bol. Tada smo ranjivi, izloženi. Ali od bola se nećemo zaštititi ostajući u obrambenim pozicijama. Takođe, jednako možemo patiti i biti ranjeni.

A davanje ljubavi ne leči samo naš odnos, već i nas same. I ako nam se ne vrati kroz osobu kojoj ljubav šaljemo, vratiće se kroz nekog drugog.

Divan je osećaj voljeti. Voleti i biti voljen bez straha. Dati i primiti ljubav. A tome nas može naučiti ovaj mlad Mesec.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.