Horoskop za ljubavne rastanke: 5 znakova čije veze i brakovi teško opstaju

Horoskop promašenih ljubavi - evo koji znakovi najčešće raskidaju vezu ili brak!

Mnogi bi verovatno odgovorili na pitanje o nekompatibilnosti karaktera. Neki imaju tako tešku ličnost da više vole da se odvoje sa svojim partnerom nego da traže sporazumno rešenje.

Od danas je poznato da na našu sredinu utiče ne samo okolina u kojoj smo odrasli, već i datum rođenja.

Koji znakovi Zodijaka su najčešće razvedeni?

Blizanci

Nije bez razloga ovaj znak zodijaka na ovoj listi. Često menja mišljenje i teško je pratiti ono što očekuje. To nije sve. Blizanci vole da kreiraju u glavi imidž idealnog partnera. Ako je osoba sa kojom su povezani najmanje odstupala od savršenstva, može je ostaviti bez žaljenja. Iz tog razloga, brak sa ovim znakom zodijaka može se često završiti razvodom.

Vodolija

Najveći usamljenik među znakovima zodijaka? Vodolija. Voli svoju nezavisnost i oseća se najbolje u društvu... same sebe. Ako oseća da je njena sloboda ugušena od strane njegovog partnera, odmah će se povući iz veze. Put do uspešnog odnosa sa Vodolijom je jedan. Morate joj dati slobodu i dopustiti joj da nastavi svoje strasti.

Jarac

Jarac se predstavlja veoma zanimljivo. Ovo je jedan od najzastupljenijih znakova zodijaka. Kada se oženi, veruje da će to biti veza do groba. Izuzetno je ozbiljan i zdravog razmišljanja. Zašto je onda Jarac na listi razvoda? Zbog toga što njegov supružnik ne može tolerisati njegovo dostojanstvo i nedostatak romantike.

Horopskop otkriva kako da umnožite novac: planeta Jupiter privlači obilje u naš životHoropskop otkriva kako da umnožite novac: planeta Jupiter privlači obilje u naš životDa li ste se ikad zapitali šta biste uradili ako biste odjednom dobili ogromnu količinu novca? Planteta Jupiter i znak u kom se…

Strelac

Ovaj znak je rođen da flertuje. Voli da obožava i bude obožavan. Iz tog razloga, vernost nije jača strana ovog znaka. Čak i nakon venčanja, skače sa cveta na cvet i traži romantiku. Malo je ljudi sposobno da izdrži nekoga poput njega. Nakon razvoda, Strelac ne mari za rastanak. On već baca oko na nekog drugog.

Škorpija

Škorpije su, kao i Strelčevi, veoma strastvene. Monogamija nije njihova jača strana i ako postoji mogućnost za romantiku, oni je jednostavno koriste. Pored toga, izuzetno su posesivne i ljubomorne. Teško da bilo ko može da izdrži stalan odnos sa nekim sličnim.

Izvor: Ženski magazin

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.