Horoskop za ljubav ratnika i veliki rizik: saznajte šta nam nebo daruje u aprilu 2019. godine

Mesečna astro prognoza za april - horoskop otkriva kakav će uticaj aspekti planeta imati na nas u aprilu!

Možda smo pomalo neozbiljno zakoračili u mart, pa nas brzina kojom su dani proticali i sada zbunjuje. I, možda smo postali malo razmaženi kada je naše slobodno vreme u pitanju. Jer, želeli to ili ne, vreme prolazi, i na nama je da ga organizujemo kako najbolje umemo. Zato su i svaki poraz, ali i svaka pobeda samo naši.

Energija koju će nam darovati april biće pomalo teška, onima koji još uvek ne žive svoje istine. Jer nećemo imati dovoljno siguran zaklon kada pitanja počnu da se postavljaju. I neće koža želeti da krije tragove, tamo gde ne pronalazi nadu u bolje promene.

Numerološka prognoza za april 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojNumerološka prognoza za april 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojSaznajte kakvu sudbinu predviđa mesečna numerologija - trojku očekuju tajne ljubavne avanture!

A sakrili smo sve. I sebe od sveta. I svet od nas. Svesni smo da tako dalje ne možemo. I energija koju ćemo osećati tokom narednih mesec dana neće nas više braniti u trenucima slabosti. Mlad Mesec u Ovnu, desiće se na 15 stepeni Ovna, već 5. aprila.


Sam početak meseca već će želeti da nas povede putem promena. I iako nam se čini da u poslednje vreme svi pišu i govore o promenama, ipak ih ne vidimo dovoljno jasno, jer se mi nismo promenili. Emotivni odnosi tokom aprila doživeće otrežnjenja. Govoriće se istine. Čupaćemo u očaju da sačuvamo ono što imamo, ne shvatajući da nas istine leče.

Povredićemo i povrediće nas. Oprostićemo i oprostićemo. Ali retki su oni, koji nakon ovih mesec dana neće na drugačiji način posmatrati osobu koju vole. Jer postaćemo svesniji koliko je retko ono čime nas je Nebo nagradilo. I koliko smo, iako će retki to priznati, počeli da podrazumevamo emocije.

Emocije žive. Potrebno im je da ih negujemo. Potrebno im je da budemo najbolja verzija sebe. Kako bi neko zavoleo baš tu našu najbolju verziju. Jer već voli onu koju trenutno živimo. Pun Mesec u Vagi očekuje nas 19. aprila, na poslednjem stepenu Vage. Držite se. Čuvajte ono što je najvrednije u vašem životu. I sledite samo sopstvenu dušu. Jedino ona poznaje istinu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.