Horoskop za ljubav po savetima Zodijaka: evo kakvog partnera želi vatreni Ovan

Vatrenom Ovnu je teško osvojiti srce, ali kada oseti iskrenu ljubav i strast učiniće sve da vas iznova zavede! Evo o kakvom partneru sanjaju rođeni u znaku Ovna...

Ljubav za Ovna je lov i uradiće sve što treba da dobije nagradu koju želi. Pitanje koje im je konstantno u glavi jeste da li je nagrada dovoljno vredna da je zadrže. Ovnovi vole izazove tokom lova, pa im prija ako objekat njihovog lova voli to isto. To im pruža posebno zadovoljstvo. Nema nikakve sumnje da su Ovnovi pravi zavodnici, kao i da ne mogu da odole zavođenju. Varnice će leteti u takvoj igri zavođenja. Mentalna privlačnost je veoma bitna strastvenim Ovnovima, i vrlo često je indikator da li se stvari odvijaju onako kako oni žele. Jednom kada ulove, oni se ponašaju kao brižni ljubavnici, ali očekuju da im se konstantno govori da su oni najbolji!

Vatreno i tajanstveno srce horoskopa: kako da volite osobu rođenu u znaku Ovna...

Ovnovi pomeraju centar svoje mete vrlo često, uvek tražeći, gledajući i procenjujući. Vrlo je teško odoleti šarmu pripadnika ovog znaka. Aura koju poseduju ovi ljudi je veoma intenzivna i intrigantna, te se mnogi privučeni time vrlo brzo nađu na tacni pred Ovnom. To je upravo ono što Ovan želi: dosta raznih mogućnosti kako bi igrali igre. Nešto funkcioniše, nešto ne, ali jedno je sigurno: igre su Ovnovima uvek zabavne! Lepota svega toga je da Ovnovi naprosto zablistaju u tim ljubavnim igama postajući senzibilniji, osećajniji i prihvatljiviji. Dokle god je vaš Ovan spreman na deljenje, imate velike šanse da uspete!

Vaš lični horoskop otkriva: kako da najlakše stičete novac i gde vas čeka obilje...

Izuzetno strastvenim Ovnovima potreban je partner jednake strasti, koji će ih stimulisati i uklopiti se u njihovu vatrenost! Ukoliko nije tako, čemu dalje mučenje? Ovnovi mogu biti veoma odani, iako i okrenuti ka sebi u isto vreme. Njihov partner mora da dokaže poverenje i da poseduje osećaj kada je potrebno da ih pusti i da im prostora, koji im je preko potreban (s vremena na vreme!). Povremeni napadi besa od strane Ovna je nešto sa čim moraju da se suoče. Takođe, to mogu da iskoriste kao način da upoznaju svog Ovna. Ovnovi se drže veze sve dok ima strasti (ipak je Ovan vatreni znak!), te ukoliko stvari počnu da se stišavaju neće proći dugo pre nego što vaš Ovan uhvati maglu! Idealan partner Ovnovima je neko veoma inteligentan, zanimljiv, interesantan, duhovit i vatren! Pronađite se! Srećno!

Izvor: Horoskopius

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.