Horoskop za ljubav na prvi pogled i moć novca: evo šta nam donosi Venera u znaku Raka

Venera, planeta ljubavi i novca ulazi u emotivan znak Zodijaka, u Raka, a to znači samo jedno - LJUBAV!

Venera, planeta ljubavi i novca, poslednjeg dana jula 2017. godine ušla je u znak Raka (simbol žena), gde je njen uticaj naglašen. To znači da će predstavnice lepšeg pola biti još zanosnije, zavodljivije, romantičnije i zaljubljivije.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za avgust 2017. godine...

Njeni polusekstili sa Suncem i Marsom (simbolima ugleda, uspeha, akcije, muškog pola), kao i sekstili sa Merkurom i Uranom (planetama biznisa i stranaca), još više naglašavaju snagu Venere u znaku u kojem se oseća kao kod kuće. Na poslovnom planu, može da vam se isplati saradnja sa muškarcima i strancima, a na ljubavnom, mnoge veze će započeti na kraćim putovanjima, negde na obali mora, reke ili jezera.

U uporednom horoskopu, pozicija Venere pokazuje kako biste se slagali s nekim ko vas je privukao na prvi pogled. Ženi uvek prija društvo muškarca rođenog u znaku gde je njena Venera ili sa Suncem ili podznakom na njenom Suncu ili Marsu. Ljubavne varnice počinju da sevaju i kada se njegova Venera nađe na njenom Suncu ili podznaku ili njena Venera na njegovom ascendentu.

Prelazak Venere preko četvrtog zodijačkog znaka, osetiće svi znaci, najviše Bikovi, Rakovi, Vage i Ribe, koje mogu da očekuju uzbudljiv ljubavni život i bolju finansijsku situaciju.

OVAN (21. 3 - 19.4)

Retrogradni Uran, simbol flerta, u vašem znaku u sekstilu sa Venerom u četvrtom astrološkom polju nagoveštava mogućnost iznenadnog susreta sa starom simpatijom.

BIK (20. 4 - 21.5)

Pozicija vašeg vladaoca, Venere, planeta ljubavi i posla, u trećoj astrološkoj kući može da vam donese odlazak na zajedniči put sa osobom s kojom ste se zbližili preko posla.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.