Horoskop za ljubav koja spaja različite svetove: evo šta nam donosi tranzitna Venera u znaku Raka (do 8. juna 2018. godine)

Venera je planeta koja se simbolički odnosi na ljubav, strast, brak, partnerske odnose, javnost, a Rak je najemotivniji znak Zodijaka! Evo šta nam horoskop predviđa do 8. juna 2018. godine...

Planeta Venera uplovila je devetnaestog maja u vodeni i kardinalni znak Raka u kom će da ostane sve do trinaestog juna ove godine kada će da pređe u znak vatrenog Lava. Venera je planeta koja se simbolički odnosi na ljubav, strast, brak, partnerske odnose, javnost, a Rak je najemotivniji znak Zodijaka kojim vlada Mesec kao simbol emocija, duše i psihe. Ovaj period će biti ispunjen ljubavlju, romantikom i velikom šansom za bliskost i veću intimnost sa onima koje volite.

Veliki horoskop za vladavinu Blizanaca: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 21. juna 2018. godine)

Ovo je period kada će mnogi želeti da ostanu kod kuće, da budu uz porodicu, da pričaju o svojim odnosima i osećanjima, a biće sve više onih lica koja će da se zanimaju za svoje poreklo, pretke, korene. Vreme je da se krene u pravljenje porodičnog stabla. Ukoliko je vaš ljubavni život duže vreme bio na pauzi ili ste imali strah od posvećenosti i bliskosti, stvari će početi da se menjaju za vreme ovog tranzita. Ukoliko budete imali sreće, mogli biste upoznati i svoju srodnu dušu, bračnog partnera, ali opet sve to zavisi i od položaja planeta u vašoj natalnoj karti. A ako ste već u braku, možete da očekujete skladne odnose sa voljenim bićem i mnogo ljubavi, razumevanja i lepih trenutaka.

Potreba da se brinemo o drugima biće izražena, a to se posebno odnosi na roditelje i decu. Vaše porodično gnezdo biće vaše omiljeno utočiste od stresa, a vi ćete uraditi sve kako biste svoju kuću učinili što lepšom i udobnijom. Ovaj Venerin tranzit naglašava potrebu za sigurnošću, pojačava intuiciju, a pošto Venera simboliše i novac, međuljudske odnose i samopoštovanje sasvim je logično da ćemo se najviše baviti pomenutim segmentima u ovom vremenskom periodu. Ovo je ujedno i vreme kada ćemo se više posvetiti majkama, porodici, otadžbini, prošlosti i duhovnim vrednostima.

Vreme je da se evociraju uspomene, sećanja na one koji više nisu među živima, pričaće se o zaboravljenim i davno prošlim vremenima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.