Horoskop za ljubav koja greje dušu: šta nam donosi Venera u Strelcu (od 18. oktobra do 12. novembra 2016. godine)

Magija Venere doneće vam predivne susrete i romansu iz mašte! Otkrijte da li ste spremni za uticaj Venere u znaku Strelca...

Venera u Strelcu nosi u sebi poletnost, toplinu, žar i aktivnost. Ona nas navodi na više različitih strana, jer ona bi i da voli i da bude voljena. Takođe, želi i da uloži u ostvarenje nekih svojih želja koje bi joj pričinile zadovoljstvo. Venera u ovom periodu donosi značajne promene i odluke za učenje i studiranje, a može da donese i daleko putovanje i na njemu ljubav. Veneri je sada, kada je Jupiter u Vagi, ljubav ta kojoj će da teži i koja je može učiniti najsrećnijom.

Šta vašem horoskopskom znaku donosi zrelost: Ovan ne gubi energiju, Jarac uživa u plodovima mudrih odluka...

Onima koji imaju Veneru u Strelcu taj aspekt može da donese ljubav i partnera koga će istinski zavoleti. Ljubavna vatra koju Venera donosi može omogućiti da zbog nekog koga volite ili želite, otputujete na drugi kraj sveta ili bar na drugi kraj grada. Sada je vreme kada se najradije voli slobodno, spontano i poletno.

Dok bude prolazila kroz Strelca, Venera će nekima doneti ljubav na fakultetu, ili na dugom putovanju, ili sa nekim ko dolazi iz daleka. Takođe, Jupiter je u Vagi, znaku partnerstva i zaljubljivanja, pa će sada i on da pomogne Veneri u Strelcu. Kada Jupiter bude sa Venerom u sekstilu, to će uticati da se ljubavi lako razvijaju, doneće puno lepih susreta, sreće u ljubavi i osećaja ljubavne ili životne radosti između 22. i 27. oktobra.

Dok je u sekstilu sa Jupiterom, Venera će istovremeno biti i u kvadratu sa Neptunom, a zbog toga može doći do ulepšavanja stvarnosti, idealizacije u ljubavi, ali i nerealnih obećanja, zavođenja ili zaljubljivanja. U ovom periodu može lako doći od obećanja do obmane, pa zato budite pažljivi sa novcem. Sada nije vreme za pozajmice.

Od 27. oktobra do 1. novembra, Venera u Strelcu biće u konjukciji sa Saturnom u Strelcu i on će uticati tako da bude više premišljanja, ili težnje za stabilnošću u vezama. Nekima će ovaj aspekt doneti zahlađenje ili distancu u ljubavi, dok će neki uživati u društvu iskusne, mudre osobe, ili neke osobe iz prošlosti. U ovom periodu nećete olako ulaziti u vezu, jer Saturn je tu da vas pouči. Saturn je učitelj koji zahteva odgovornost, a ovoga puta je ta odgovornost povezana s nekim odnosom. Tako da Saturn može da produbi vezu, da stabilizuje neki odnos, ali ako ga nema, onda može doći do zahlađenja, udaljavanja ili do ljubavne tuge.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.