Horoskop za ljubav i pomoć anđela: šta nam donosi Venera u sekstilu sa Merkurom (7. jul 2017. godine)

Magična igra planeta donosi divnu ljubavnu priču i mogućnost za uspeh, a evo kakvu sudbinu kroji Venera u Blizancima u sekstilu sa Merkurom!

Tokom 7. jula 2017. dodine Venera je u Blizancima u sekstilu sa Merkurom i doneće mogućnost za radosne susrete, ljubavne sastanke, razgovore koji donose osećaj sreće. Ljubavne izjave, ljubavne poruke i reči koje dodiruju dušu danas treba da upućujete drugima i od drugih očekujete.

HOROSKOP ZA VIKEND: evo šta treba da uradite za uspeh i sreću (od 7. do 10. jula 2017. godine)...

Pojačajte komunikaciju, izađite iz kuće, krećite se, otputujte negde, makar to bilo blizu. Pokrenite se jer to uvećava mogućnost da vam se desi neki divan susret, neko lepo poznanstvo, zanimljivo druženje ili ljubavno osvajanje. Ovaj dan je povoljan i za poslovne dogovore i finansijske dobitke.

Pozovite nekoga ko vam se dopada, ili mu pošaljite neku lepu poruku, lep predlog koji će ga obradovati i zainteresovati za vas. To može biti i ljubavna pesma, koja će oduševiti i probuditi osećanje ljubavi.

Tarot karta dana: simbolika sudbine za 7. jul 2017. godine...

Poslepodne Mesec je u Strelcu u trigonu sa Uranom i donosi mogućnost da vam se nešto desi neočekivano, iznenada, nenadano, nešto što vas može pokrenuti. Budite otvoreni, aktivni i spremni za pozitivne promene i iznenađenja. Budite spremni da izađete iz svakodnevice, da doživite nešto netipično i izuzetno. Ovo će posebno da osete vatreni znakovi: Strelci, Lavovi i Ovnovi treće dekade, kao i oni koji tu imaju neku planetu, ali i vazdušni znaci Blizanci, Vodolije, Vage, prve dekade (početak) koje im donose radost, ljubav ili novac. Lavovi julski će imati razgovore, kontakte, susrete povoljne za njih.

Ovo je dan kada je važno da budete aktivni, preduziljivi, jer vam to uvećava mogućnost da nešto ostvarite ili nešto privodite kraju. Puno je energije i povoljan je lunarni dan, posebno u poslepodnevnim satima kada Mesec ulazi u Jarca .

Danas je najbolje da se povežete sa anđelima i tražiti pomoć od njih, posebno u 19 i 07 časova.

Izvor: Svetlana Milenković-Filipović

Svetlana Milenković-Filipović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.