Horoskop za ljubav bez pravila: kakva romantična iznenađenja donosi retrogradna Venera (do 15. aprila 2017. godine)

Magija retrogradne Venere osvojiće vaše nežno srce, ali pazite na prepreke rizične ljubavi! Kakva iznenađenja je za vas pripremila ova romantična planeta?

Retrogradni hod Venere, od 4. marta do 15. aprila nevešće mnoge znake na preispitivanje, posebno ako im se pojavi osoba iz prošlosti, dok će partneri biti stavljeni na test, pa će ovaj period pokazati jačinu ljubavi, piše Elle.

NUMEROLOGIJA OTKRIVA: Evo koji lični bioritamski broj će biti najsrećniji u martu 2017. godine...

Za razliku od retrogradnog Merkura, Venera se javlja povremeno, na svakih 19 meseci, ali traje otprilike dva puta duže. Retrogradan hod Venere ipak ima različito dejstvo od Merkura na sve nas. Najviše na ljubav, intimne odnose, prijateljstvo, vrednosti, novac, lepotu, i pre svega privlačnost.

Planeta ljubavi je povezana sa našim strastima, kreativnošću, zadovoljstvima i ukusima.

Za mnoge parove, ovo će biti vreme izazova jer retrogradna Venera može da produbi ili promeni način ljubavi i/ili zadovoljstva između partnera.

Nova veza ili veza kraća od 18 meseci, će biti na testu tokom ovog perioda, a to može biti prvo iskustvo sa kojim se par suočava. Imajte u vidu da se slabe i nove veze mogu čak i prekinuti u nedeljama retrogradnog hoda Venere.

Svaki odnosi ili novi događaji koji su se dogodili od 30. januara mogu se završiti na drugačiji način od očekivanog, partneri mogu da dožive odnos na neki novi način. Imajte u vidu da je ovo važan korak u razvoju vaše veze. Ako je sve dobro, ona će biti ojačana. Ako ne, retrogradna Venera je može prekinuti, raskinuti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.