HOROSKOP ZA LETO 2019. GODINE: evo kakvu nam sudbinu donose jun, jul i avgust

Veliki horoskop za leto 2019. godine - period prepun avanture i dobrih promena!

Jun

Opuštajući, udoban početak odražava manja energetska raspoloženja karakteristična za padajući lunarni ciklus. Dugme kosmičkog resetovanja je pritisnut sa mladim Mesecom u Blizancima u ponedjeljak 3. juna. Nade mogu biti nerealne dok se Sunce i Mesec suprotstavljaju Jupiteru i Neptunu. Preporučuje se oprez. Saznajte činjenice i preporuke. Obavite temeljita istraživanja pre ulaganja ili dovršavanja stvari.

Lojalnost se više oseća sa dolaskom Merkura u Raka, 4. juna. Ima dovoljno mesta za uključivanje novih prijatelja zajedno sa poznatim licima. Petak, 7. jun je posebno živ dan za društvene aktivnosti. Nesporazumi i konfuzija su verovatniji u nedelju 9. i ponedjeljak 10. juna. Preduzmite korake za razjašnjenje komunikacije. Držite se obećanja. Proverite vreme sastanka. Osigurajte da imate potpisane ugovore u pisanom obliku.

Ljubavna numerologija: kako nam brojevi otkrivaju koliko smo emotivno kompatibilni s partneromLjubavna numerologija: kako nam brojevi otkrivaju koliko smo emotivno kompatibilni s partneromDrage "jedinice" najromantičniji uspeh imaće s brojevima 2, 4 i 7. Evo šta nam još može da otkrije ljubavna numerologija.

15. i 16. juna počinje slavljeničko raspoloženje. Nakon suprotstavljene podnevne opozicije između Marsa i Saturna, većina ljudi je spremna opustiti se. Skoro pun Mesec u Strijelcu pogoduje okupljanju srdačnih duša koje vole zabavu. Nemojte biti previše saosećajni. Ostavite mesta za milostivo davanje i uzimanje.

U nedelju nuveče dominira pun jagodasti Mesec u Strelcu. Tačno se pojavljuje tokom sitnih sati u ponedjeljak ujutro, 17. juna. Istina ima snažno umirujuće delovanje na emocije. Dvosmislenost dovodi do neprijatnog nezadovoljstva.

Aktivnosti na radnom mestu pružaju uzemljenje u ponedeljak popodne. Ambicije i napori maksimizovani su povezivanjem Merkura i Marsa blizu podneva 18. juna. Ako je potrebno, pregrupirajte se u sredu 19. juna. Planovi se mogu više puta revidirati tiokom druge polovine nedelje.

Leto počinje u petak 21. juna. Sunce ulazi u Raka pre popodneva. Neptun postaje retrogradan gotovo u isto vreme. Zvuk sirena peščanih plaža i pogled na šumske staze i planine neodoljiv je. Opozicija Venere i Neptuna zavodi ljubitelje zabave i avanture. Povoljno je vreme za planiranje putovanja i korišćenje tehnologije. Ako ste spremni za ažuriranje, nadogradnju ili modernizaciju, zvezde su sa vama!

Jul

Ponedjeljak, 1. jul biće prijatan i miran. Može se čuti glas iz prošlosti ili bi moglo doći do ponovnog okupljanja. 2. jula mlad Mesec u Raku započinje novi krug aktivnosti. Putovanja i svi ostali poduhvati uživaju zeleno svetlo svemira, ali sa Saturnom u opoziciji savetuje se oprez.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.