Horoskop za kosmičku silu koja čisti lošu energiju: evo kako da iskoristite moć retrogradnog Plutona (do 30. septembra 2018. godine)

Najbolji način da iskoristite svoju snagu jeste da napravite korak unazad i dopustite Plutonu da reši sve što vam zadaje muke!

Jedan od najozloglašenijih planeta u astrologiji, Pluton, od 22. aprila do 30. septembra 2018. godine još se kreće i retrogradno. Ako mu dopustite, ovaj kosmički "čistač" i čuvar života, može vam pomoći da se u ovom razdoblju iz vašeg života očisti sve ono što vas na bilo koji način koči. Vraćaće nam stare situacije koje traže razrešenja i one kojima treba dati drugu priliku...

Pluton je najsnažnija sila dobrog i lošeg, povezan je sa krajnostima u osećajima, stavovima, ponašanju - depresijom, frustracijom i gorčinom, opsesivnom željom za moći zbog nesigurnosti i straha od gubitka te najokrutnijim delima radi ostvarenja vlastitih ciljeva.

Horoskop - šta vašem znaku Zodijaka poručuje svemir: ove poruke Univerzuma donose sreću u budućnostiHoroskop - šta vašem znaku Zodijaka poručuje svemir: ove poruke Univerzuma donose sreću u budućnostiUniverzum ima jasne poruke za svaki znak Zodijaka!

On vlada smrću, promenama i prelazima, pa je jedan od najozloglašenijih planeta u astrologiji - posebno kada se kreće retrogradno.

Njegov zadatak u kosmosu je raščistiti i rešiti se loših i dotrajalih stvari, osoba i okolnosti iz naših života. On ima sposobnost da vidi šta ne možemo, a u procesu čišćenja je neumoljiv.

Od 22. aprila, Pluton se kreće retrogradno i to će trajati sve do 30. septembra. Retrogradni Pluton poznat je po tome što vraća stare situacije, izazove, pa čak i prilike kojima možete pružiti novu mogućnost, ako tako odlučite.

Osetićete duboko u svojoj šta je dobro, a šta loše po vas po osećajima koji će vam se javiti kada se sretnete sa određenom situacijom. Ako vam nešto oduzima moć i zbog toga se osećate bezvredno, bolesno ili loše, vreme je da se okrenete na drugu stranu i prestanite trošiti na to energiju.

To je čin ljubavi prema sebi i zahteva od vas da se neustrašivo suočite s nesigurnostima, strahom, pa i ranjenim detetom u sebi. Svaki korak - čak i najmanju promenu - Pluton će primetiti i nagraditi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.