Horoskop za koračanje ka sudbinskoj ljubavi: evo šta nam donosi tranzitna Venera u Raku (do 13. juna 2018. godine)

Tranzitna Venera u Raku - da li ste spremni za buđenje osećanja iz prošlosti i sudbonosan susret srodnih duša?

Pomalo smo se uljuljkali u svestranost Venere u Blizancima, pomalo smo i uspeli da izbegnemo pitanja, sećanja i lomove. Pomalo. Tranzitna Venera u Raku pokazaće nam koliko smo naivno poverovali da je to lako, koliko smo naivno verovali da smo uspeli i koliko, još uvek, naivno smatramo da je od sebe moguće pobeći. Kuda god da se noge zapute u periodu tranzitne Venere u Raku, koliko god daleko da odemo, sebi ćemo smetati.

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za jun 2018. godine

Jer u sebi nosimo sve ono sa čim se borimo, sve ono od čega bežimo. A, najteže je zapravo verovati da je to moguće. Iako ne verujemo, najlakše je stati. Tek nakon što zastanemo, kreće pakao. Kreće ponor koji smo sami iskopali. Kreću sećanja, emocije, bol i spoznaje. Priznanje da smo još uvek slabi na nekoga. I svest o emociji koja još uvek živi.

Prvi aspekt koji je obrazovala Venera u Raku bio je sekstil sa Uranom u Biku (egzaktno 19. maja). Beg od emocije nije moguć. Udaljavanje od onoga što ne želimo da osetimo u datom trenutku više nije izvodljiv. Ali je i negiranje prošlosti sada nemoguće. Dodir Urana i Venere, sada kada je Uran tek ušao u Bika, donosi brojne promene. Oni, kojima su namenjene, osetiće ih poput vrtloga u epicentru života.

Neko će posle dugo vremena osetiti jaku emociju. Neko će prepoznati sebe u očima druge osobe i možda u prvi mah neće želeti da poveruje u mogućnost takvog plana sudbine. Velike ljubavi uvek su predodređene. I kao da ceo život koračamo u susret tom nekom. I kao da svaki životni izbor činimo kako bismo jednom koračali istim putem. I, kada se te dve osobe sretnu, previše je sličnosti da bismo ih mogli smatrati slučajnostima. Dodir Urana i Venere negira postojanje slučajnosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.