Horoskop za konjukciju Saturna i Plutona: evo koga očekuje težak i napet period (do 23. marta 2020.)

Horoskop - evo kakve nam udare sudbine donosi konjukcija Saturna i Plutona...

Nedavno smo imali egzaktnu konjunkciju dve spore planete, Saturna i Plutona u znaku Jarcu. A uticaj ovog aspekta osetićete sve do 23. marta, ali će ostavljati svoj trag i još puno nakon tog datuma. Iako vam se možda ovih dana nije desilo ništa spektakularno, taj uticaj konjunkcije je samo početak korenskih promena koje dolaze.

Konjunkcija ove dve planeta je upravo to, buđenje straha, a s obzirom da se te planete nalaze u Jarcu, koji je zemljani znak i fokusiran na materijalno, egzistenciju, strukturiranje i planiranje, sada u svima nama nakon takvih vesti javlja se crv sumnje i pribojavanje za vlastiti život. U smislu pitanja – Šta će biti sa mnom? Šta se sve može desiti? Sada razni strahovi izbijaju na površinu i kreću nam vlastita preispitivanja.

Mesečni ljubavni horoskop za februar 2020. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaMesečni ljubavni horoskop za februar 2020. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaVeliki mesečni ljubavni horoskop - saznajte šta vaš znak očekuje u ljubavi do kraja februara!

U tim trenucima zastajemo pokušavajući sebe smestiti na pravo mesto. Jesmo li na pravom putu? Jesmo li učili sve što smo trebali? Šta mi je dalje činiti? Koji su mi planovi za sledećih nekoliko godina? Kojim putem da idem? Imam li previše ili premalo? Trebam li nešto promeniti – više zarađivati, otpustiti neke ljude iz svog života, promeniti partnera ili sebe? I puno je tu još pitanja koje nam se vrzmaju po glavi.

U ovom periodu shvatamo i sagledamo stvari realno kakve jesu, ali ujedno se pribojavamo zaista da pokrenemo nešto, jer postoji strah od neuspeha. Zato radije čekamo, čekamo vreme da pokaže kada je pravi trenutak za delovanje. I zaista, sada nije pravi trenutak za neke nagle promene, nego za stvaranje temelja za njih, polako i sigurno.

Škorpija olako rešava sve probleme, a Jarac će zasijati u punom sjaju: evo šta svakom znaku Zodijaka donosi februar 2020. godineŠkorpija olako rešava sve probleme, a Jarac će zasijati u punom sjaju: evo šta svakom znaku Zodijaka donosi februar 2020. godineDetaljna astro prognoza za februar 2020. godine - saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Sve se odvija u znaku Jarca, a on nikada ne deluje brzo i naglo, on je stabilan i nije mu problem čekati. Vatrenim i nestrpljivim osobama ovo bi mogao biti frustrirajući period kada silom žele nešto, a kao da se ne mogu pomeriti sa mesta, dok ostali svesno daju vremena jer znaju da će doći pravi trenutak za ono što žele.

Budite zato strpljivi, dajte sebi vremena, proanalizirajte sebe i situacije oko sebe, kao i druge ljude. Stvorite plan i temelje za puteve kojima želite krenuti te pričekajte pravi trenutak za to. Pravi trenutak dolazi ubrzo, već na proleće.

Izvor: Astro portal

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.