HOROSKOP ZA JESEN: Ovih 5 horoskopskih znakova očekuju drastične životne promene

Čuveni ruski astrolog Pavle Globa - 5 znakova Zodijaka očekuju velike promene na jesen!

Jesen je vreme promena i novih dostignuća. Ljudi nakon letnjih odmora dobijaju snagu i pokušavaju nešto da promene u životu.

To može biti promena posla, položaja ili čak oblasti rada, kao i promena partnera ili možda kupovina nekretnine, piše Stil.

Čuveni ruski astrolog Pavle Globa za pet znakova Zodijaka prognozira velike životne promene na jesen!

Vage na jesen očekuju dramatične promene u ličnom životu. Neki predstavnici ovog znaka napokon će moći da pređu u novu odnosa sa partnerom: to može biti ili ponuda da živite zajedno ili bračna ponuda.

Horoskop za nežne ljubavi, tople emocije i neostvarene želje: evo šta svakoj ženi donosi Venera u Raku (do 6. septembra 2020.)Horoskop za nežne ljubavi, tople emocije i neostvarene želje: evo šta svakoj ženi donosi Venera u Raku (do 6. septembra 2020.)Horoskop za Veneru u Raku - vreme je da se prepustimo emocijama i željama srca! Šta nas očekuje do 6. septembra...

Takođe, jesen može radikalno promeniti život Blizanaca. Blizanci su dugo sanjali da se konačno oslobode “kancelarijskog ropstva” i počnu da rade nešto kreativnije i zanimljivije. Talentovani Blizanci teško se snalaze u rasporedima i rutinama. Žele da imaju više slobode za svoju kreativnost. Upravo tu slobodu će im na jesen doneti sudbina. Blizanci ovu priliku ne smeju da propuste.

Marljivim Devicama na jesen stiže unapređenje na poslovnom planu. Samo se ne smete plašiti odgovornosti koja će “pasti” na vas sa novom funkcijom.

Na jesen velike promene stižu i u život Ovnova. Pripadnici ovog znaka navikli su da rade i odlučuju brzo; teško im je da sede i mirno čekaju. Njihova impulsivnost će im na jesen konačno doneti dobre stvari. Mnogim Ovnovima biće ponuđen zanimljiv i složen projekat na poslu, koji će podrazumevati ne samo povećanje prihoda, već i mogući prelazak na višu poziciju.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2020. GODINEVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2020. GODINEMesečni horoskop - astro prognoza za sve znake Zodijaka u septembru 2020. godine!

Vodolija će se takođe suočiti sa dramatičnim promenama u privatnom životu. Vodolije, isto kao i Blizanci, jako cene slobodu i ponekad su zbog nje spremni da se odreknu svega i svih. Na jesen mnogi predstavnici ovog znaka mogu primiti “neočekivani” udarac – voljena osoba izneće ultimatum ili podneti zahtev za razvod ili najaviti raskid.

Izvor: Stil

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.