HOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: Šta očekuje Vagu, Škorpiju i Strelca

Jesenja astro prognoza - Evo šta Vagu, Škorpiju i Strelca očekuje tokom jeseni 2020. godine!

VAGA

Ljubav

Najlepši period za vas na emotivnom polju svakako je oktobar. Venera prolazi kroz vaše nebo i omogućava vam da ponovo oživite lepe i prijatne emocije ljubavi. Ako ste uamljeni, onda iskoristite predivnu Venerinu energiju u cilju upoznavanja novih ljudi, posete novim mestima i sudbonosne susrete. Ipak, postoji jedna prepreka / Iako će Venera biti u pozitivnom aspektu za vaš znak tokom jeseni, Mars će biti u opoziciji. Oni koji su u dužim vezama teško će uspeti da pronađu balans u odnosu sa partnerom. Može doći do nerazumevanja i velikih nesuglasica. Slobodne Vage treba maksimalno ove jeseni da iskoriste svoj šarm.

Posao

Ovaj period se može podeliti na dve faze. Kvadrat Jupitera i Saturna koji će trajati sve do decembra 2020. godine donosi velike teškoće u sprovođenju projekata i profesionalna prepreke, ali zima će vam doneti bolji period kada je reč o karijeri. Nesigursnost i strah od nepoznatog očekuje i one koji tragaju za poslom tokom jeseni. Obratite pažnju na iznenadne troškove. Šta god da se dešava, važno je da ne gubite nadu i da ostanete vedriji.

Zdravlje

Ne gubite nadu i pokušajte da se oslobodite negativnih misli. Loša energija i toksični ljudi loše utiču na zdravlje.

ŠKORPIJA

Ljubav

Ako odlučlite da napravite velike planove za zajednički život sa partnerom, onda je jesen idealna za to. Jupiter i Saturn vam donose važne izbore poput venčanja, zajedničkog života i razmišljanja o potomstvu. Sekdualna energija je pojačana i donosi svežu energiju u vašu romantičnu vezu. Usamljene Škorpije ne očekuje niakkava novost tokom jeseni, ali će na početku zime imati priliku da upoznaju osobu koja im može zagrejati srce. Budite oprezni kome dajete šansu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.