HOROSKOP ZA JESEN 2017: evo šta svaki znak Zodijaka očekuje do zime

Horoskop za jesen predviđa značajne promene, pročišćenje i jačanje svesti, a evo šta vaš horoskopski znak treba da uradi da bi srećan sačekao zimu!

Uzmite ove jeseni malo vremena da se povežete s onim što se događa oko vas, u prirodi. Ne dopustite da vam promakne njeno dublje značenje. Drveće u jesen odbacuje lišće. I mi na simboličnom nivou imamo lišće. U prvom delu godine to naše lišće skupljalo je energiju, pomagalo nam da hranimo svoje biće i rastemo. Ali sad je ono završilo svoj zadatak. Priroda nam pokazuje da je nužno odbaciti viškove, pustiti sve suvišno. Zapitajte se: „Šta treba pustiti? Šta me opterećuje?" Puštate li ga ili se držite onoga što je umrlo? Kad se povežete s ritmom godišnjih doba, osećaćete se svake godne obnovljeno i preporođeno. Ako se ništa u vama ne promieni, onda će vaša budućnost biti potpuno ista kao i vaša prošlost. Nemojte to dopustiti...

Astrolozi otkrivaju najveće tajne Škorpije: kako podznak menja ovaj horoskopski znak...

Bik, Devica i Jarac

Pripadnici zemljanih znakova duboko u sebi razumeju prirodne ritmove. Njihova smirena i prizemljena narav s olakšanjem će prigrliti mirnije razdoblje godine, marljivo se pripremiti za vlastitu dozu zimskog sna. Volite da boravite u prirodi i upijate njenu posebnu jesensku lepotu, pripremate zimnicu i sve što je potrebno za zimu: toplu odeću, dobru knjigu, bocu posebnog vina ili zalihu ukusnih jela, čajeva, eteričnih ulja.

Dobrom hranom i pićem slave lepotu života i tako stvaraju unutrašnje zalihe energije. Mirnije razdoblje daje im više vremena da se posvete telu koje će negovati masažama i prirodnom kozmetikom. Kroz telo i osećanja zaista će lako uroniti u nadolazeće stanje unutrašnjeg istraživanja, kroz snove, mirovanje, zaštitu i toplinu vlastitog doma udobno uroniti u tamu.

Rak, Škorpija i Ribe

Pripadnici vodenih znakova odlično se snalaze u unutrašnjim svetovima osećaja, mašte i snova, nesvesnoga. Jesen se prihvata kao dobrodošao poziv na unutrašnje obnavljanje u dubokim i plodnim vodama svog bića. Važni su im rituali svetlosti, uz sveće, mirisna eterična ulja, meditaciju, muzika, poeziju i sanjarenje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.