Horoskop za izražene emocije i stabilnu ljubav: saznajte šta vam donosi pun Mesec u Raku 10. januar 2020.)

Evo na koje znakove će najviše uticati pomračenje Meseca i pun Mesec u Raku...

Destog januara očekuje nas pomračenje Meseca i pun Mesec koji će biti u znaku Raka. 10. januar biće dan koji će biti od izuzetne važnosti za sve horoskopske znakove. Prava pometnja na samom početku 2020-te godine! Saznajte u narednim redovima šta sve možete da očekujete i šta će vam doneti pun Mesec u znaku Raka.

Pun Mesec u Raku donosi promene za sve horoskopske znakove. Ovo je idealno vreme da razmislite na čemu sve treba da poradite kako bi vaš život bio kvalitetniji i lepši. Ako treba da poradite na odnosima sa partnerom ili na porodičnim odnosima, uradite to ovih dana, jer ćete mnogo lakše nego inače izgladiti odnose koji već neko vreme nisu u najboljem redu. Vreme je praštanja, pa ćete morati da pređete preko nečijih grešaka, kako bi u budućnosti mogli bolje da funkcionišete sa određenim osobama.

Horoskop za pun Mesec u Raku i prvo pomračenje u 2020. godini: Ovna očekuju brige i preokreti, a Škorpije otvaraju svoju dušu (10. januar 2020.)Horoskop za pun Mesec u Raku i prvo pomračenje u 2020. godini: Ovna očekuju brige i preokreti, a Škorpije otvaraju svoju dušu (10. januar 2020.)Na nebu će se za dva dana pojaviti pun Mesec u znaku Raka - saznajte šta vašem znaku donosi prvo pomračenje u 2020. godini!

Mnogi znaci će od 10. januara, a posebno Lavovi, Vodolije, i Vage raditi na stabilizaciji odnosa u ljubavnim odnosima. Žudeći za sigurnošću, znaci će neretko osetiti i nemoć i pad samopouzdanja, pa može doći do žustrih svađa i do zahlađenja odnosa, baš u tom pokušaju da stvari postanu idealne. Sa druge strane, Rak kao vladajući znak punog Meseca donosi i izražene emocije, pa je moguće da ćete biti osetljiviji, da ćete više razgovarati o svojim osećanjima.

Strelčevi, Ovnovi i Bikovi biće suočeni sa prekretnicama na poslovnom planu. Moraćete da donesete bitne odluke, a moguće je da ćete dobiti i nove poslovne odluke. Ostali znakovi će imati prilike da obnove stare kontakte i da svoju karijeru transformišu u pravcu u kom žele da ona ide. Jako je važno da u ovom periodu dobro razmislite o tome šta želite da radite, i da jasno postavite svoje ciljeve.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.