Horoskop za iskreno i trajno prijateljstvo: evo koji znak Zodijaka je vaš najbolji prijatelj po mišljenju astrologa

Astrologja često otkriva naša osećanja, skrivene želje i stanje našeg duha! Horoskop vam otkriva sa kojim znakom Zodijaka možete ostvariti pravo prijateljstvo...

Horospski znak mnogo može da ispriča o našem karakteru i ličnosti, posebno ako verujemo u moć zvezda. Kao i mnogo puta do sada, horoskop nam daje naznake ili odgovor koje su to osobe u našim životima sa kojima smo kompatibilni i savršeno se slažemo, a ponekad odgovor leži horoskopskom znaku te osobe.

Ovan

Ovnovi su predodređeni za avanturu! Njihov pozitivan životni stav i dominantna ličnost prosto šire jednu auru samopuzdanja. Međutim, ponekad ta energija i želja za postizanjem cilja može da reflektuje manjak strpljenja i impulsivnost. Tada uskaču njihovi najbolji prijatelji- Vage! Osobe rođene u znaku Vage povratiće Ovnove u balans.

Bik

Bikovi su uporni i ne vole da pokazuju mnogo svoje emocije. Njihova snaga i darežljivost su za divljenje, ali tvrdoglavost izazvana ljubomorom im može izazvati probleme i neprijatnosti. Zato su njihovi najbolji prijatelji obično Ribe jer je njihova podrška uvek tu, čak i kada se možda ponašaju pomalo iracionalno.

Blizanci

Osobe rođene krajem maja meseca poznate su po svojoj duhovitosti, druželjubivosti, ali i intelektu koji svaki put iznova očara publiku. Njihova živahnost im omogućava da se snađu u svakoj situaciji. Najbolji prijatelj Blizancima je Vodolija, upravo zbog identične energične prirode, vedrog duha i uživanja u malim stvarima.

Rak

Neko ko najbolje razume introvertnu prirodu i želju za samoćom jednog Raka je Strelac. Rakovi svojom najvećom vrlinom smatraju svoju ljubav i posvećenost ka najbližima zbog čega nekada mogu da preteraju sa pažnjom i zaštitom. Osobe rođene u znaku Strelca pomoći će Raku da izađe iz melanholije i podstaći će ga da isproba nove stvari.

Lav

Lavovi su rođene vođe. Njihova harizma i snaga volje glavne su njihove vrline, ali zbog nekada prevelike želje za pažnjom mogu stvoriti pogrešnu sliku o sebi kao netolerantne osobe. Jarčevi su najbolji prijatelji Lavovima jer dele istu strast i motivaciju za postizanjem cilja. Oni će izbalancisrati eksplozivnu narav Lava uz pomoć svog bezgraničnog strpljenja.

Devica

Najveća vrlina, ali i mana jedne Device je njihov perfekcionizam! Imaju izraženo oko za detalje, a prvi utisak je da su šarmantni i skromni. Device ne vole puno da pokazuju svoja osećanja, ali prijatelji vrlo dobro znaju da mogu da se oslone na njih. Osobe rođene u znaku Ovna najbolje mogu da razumeju njihovu ćudljivu prirodu, ali i da pruže snažnu podršku u teškim životnim situacijama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.