HOROSKOP ZA EMOTIVAN VIKEND: šta nam donosi romantična subota, a kakve snove uzbudljiva nedelja (od 17. do 19. marta 2017. godine)

Vikend će prekriti magija romantike i iskrene ljubavi! Pročitajte kakva prijatna iznenađenja vas očekuju...

Vikend je kruna vrlo pozitivne nedelje, posebno za veze i odnose s drugim ljudima - izađite, zabavite se i uživajte u druženju.

Petak, 17. marta, jedini je dan u inače vrlo pozitivnoj nedelji uz koji dolazi nekakvo upozorenje, kaže astrolog Gregory Scott. Mesec u Škorpiji u trigonu je sa Suncem u Ribama, dok je Sunce u Ribama u kvadratu sa Saturnom u Strelcu. "To nije dobar dan za velike životne odluke", ističe G. Scott.

Da li vašom sudbinom vlada SLOŽENI BROJ: šta numerologija otkriva o ljudima rođenim između 20. i 31. dana u mesecu...

Saturn u Strelcu donosi nejasnoće u vezi s putem koji je pred nama pa potencira i značaj Sunca u Ribama. Bolje je tog dana da se usredsredimo na stranu stvari koja se odnosi na međuljudske odnose, pa jednostavno uživajte u dobroj zabavi, a izbegnite donošenje odluka koje će na naš život uticati idućih deset-dvadeset godina, savetuje britanski astrolog.

8 verovanja za novčanik koji privlači obilje: evo koje stvari ne treba da držite u svom novčaniku...

U subotu Mesec ulazi u znak Strelca; Merkur u Ovnu u konjunkciji je s Venerom u Ovnu, "šta je zanimljivo jer se Merkur i Venera ne susreću često. To je prvi od dva susreta koji će se dogoditi ove godine", kaže G. Scott. Što se tiče energije, dodaje, ona je prava prolećna kad je reč o ljubavi i zaljubljivanju.

Merkur je u Ovnu žustar i zna šta želi, a Venera u istom znaku snažna je i puna intenzivnih osećanja i žudnje. Spojeni u takvoj energiji, stvaraju uslove za sjajne nove romantične situacije i vraćanje romantike u postojeće veze, zapravo za sve vezano uz ljubav, strast i romantiku.

U nedelju je Mesec u Strelcu u sekstilu s Jupiterom u Vagi i u trigonu s Uranom u Ovnu - još jedan sjajan dan za druženja, društvene događaje, izlaske, izlete u prirodu i uživanje u društvu drugih ljudi.

Izvor: Sensa klub

Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.